Когато си на дълъг път от значение не е само

...
Когато си на дълъг път от значение не е само
Коментари Харесай

Кои са най-досадните пътници в самолета?

Когато си на дълъг път от голяма важност не е единствено по какъв начин ти си се подготвил за него, само че и кои ще бъдат спътниците ти. Всеки най-малко един път в живота си е имал пътувания, които са били вгорчени от някой човек, който стои наоколо до тях.

От онлайн платформата за запазване на пътувания Expedia разкриват кои са най-досатните спътници съгласно мненията на 18 229 души от 23 страни от Северна Америка през Европа до Югоизточна Азия.

Според тяхната ранглиста за четвърта поредна година като подобен е посочен индивидът зад тях в самолета, който непрекъснато рита, бута и друса седалката им. Иначе казано това показват като най-досадното нещо 51% от интервюираните.

Изглежда не по-малко значение има и това дали стоиш до някой, който се е изкъпал и парфюмирал преди полета или е пропуснал да го направи. 43% от респондентите показват, че най-ужасното за тях прекарване е съседът им по място да мирише неприятно.

На трето място по скука са родителите, които са безучастни към несъответствуващото поведение на децата си. 39% от интервюираните показват, че е извънредно неприятно да са наоколо до фамилии, които не могат да се оправят с наследниците си.

Съвсем малко по-малко са тези, които показват, че не понасят хората, навлизащи в персоналното им пространство в самолета. 29% пък признават, че се изнервят от прекомерно шумните пасажери.

 Infographic: The Most Annoying Airplane Passengers | Statista You will find more infographics at Statista
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР