Когато си млад, приемаш любовта по много по-различен начин. Тогава

...
Когато си млад, приемаш любовта по много по-различен начин. Тогава
Коментари Харесай

30 неща, които трябва да знаете за ЛЮБОВТА

Когато си млад, приемаш любовта по доста по-различен метод. Тогава върху усещането ти за тях към момента въздействат приказките и сантименталните филми.
Тогава към момента вярваш в принца на бял кон и в " заживели щастливо до края на дните си ". Тогава е доста по-лесно да се впуснеш във връзка или да вземеш решение за прекратяването на такава. Тогава е и доста по-лесно да изпиташ отчаяние, болежка и горест, провокирани от връзките с изцяло неправилен човек.
За разлика от 20-те, 30-те ти години напълно трансформират вижданията за обич, пристрастеност и връзка. Гледаш на нещата доста по-трезво и доста по-внимателно подбираш хората, с които прекарваш времето си и в които инвестираш възприятията си.
Ето какво още научаваш за любовта и връзките, преди да навършиш 30:
1. Бурните връзки наподобяват занимателни и блестящи, само че продължителността им не може да бъде повече от 6 седмици. В противоположен случай се пристрастяваш към неуморното и изцеждащо силите предпочитание за пристрастеност и мощни прекарвания.
2. В този ред на мисли, крясъците, плачът и свадите не са пристрастеност. Те са демонстрация по-скоро на оскърбление, в сравнение с обич. Истинската обич няма потребност от сходни нарушаващи спокойствието дейности.
3. Никога не позволявай на отрицателните страсти да се задържат в теб. Никога не прикривай с усмивка сълзите си и не се прави, че всичко е наред, когато не е. Защото те не изчезват, просто се скриват в душата ти, досега в който ще избухнат с цялостна мощ.
4. Не задържай и срама си. Да се чувстваш компрометиран от нещо, като да вземем за пример по какъв начин наподобяват гърдите ти или от обстоятелството, че си споделил на някого " Обичам те ", а той не е отвърнал, е като огромна лъжица, която поглъщаш и те раздира от вътре. Приеми нещата такива, каквито са и изпрати срама надалеч от себе си.
5. Зависимостта е доста по-различна от любовта. Зависимостта е " Имам потребност от теб! ", до момента в който любовта е " Искам да бъда с теб, само че нямам потребност да бъда с теб! ".
6. За да откриеш същинската обич, първо би трябвало да изградиш дълбока и здравословна връзка със себе си.
7. Връзките, които се развиват прекомерно бързо, угасват прекомерно бързо. Като пламък, който се разгаря бързо, угасва бързо и оставя след себе си единствено болежка.
8. Да се влюбиш от пръв взор е цялостна нелепост. Влюбваш се в илюзията за някого, не в самия него. За да обичаш някого същински, би трябвало да го познаваш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР