Когато си мислиш за секс тройките, вероятно не смяташ да

...
Когато си мислиш за секс тройките, вероятно не смяташ да
Коментари Харесай

7 жени споделят опита си със секс тройките

Когато си мислиш за секс тройките, евентуално не смяташ да включваш най-хубавата си другарка, която обичаш единствено нереален. Разбира се, „ идеалният “ сътрудник за тройка може да е този съвършен чужд (без обвързване = без проблеми), само че приятелят също може да се окаже добра концепция, написа pik.bg.

Стига ти и тя да споделяте взаимно доверие, може би не е неприятна да си помислиш да я викнеш за завършения в леглото с гаджето ти. Тук ти представяме разказите на седем дами, които са взели участие в тройка с най-хубавите си другари, без да скапват взаимоотношенията си с тях.

1. „ Важно е да уважаваш границите на другите. В един от предходните ми опити за тройки, мъжът беше моето тогавашно гадже, а в другия – нейното. Беше ясно, че аз в никакъв случай няма да се видя още веднъж с нейното гадже, без тя да участва. Обратното също беше правилно. Когато приключите, продължавате напред. Аз и моята другарка сме заинтригувани полово единствено от мъже, тъй че не си представях да създадем някакъв откачен любовен четириъгълник. Всички сме към момента другари, само че не се трансформираме в нещо, което е повече от това. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР