Когато си казал, че трябва да правиш промяна, трябва да

...
Когато си казал, че трябва да правиш промяна, трябва да
Коментари Харесай

Манолова учудена защо точно БСП взели социалната политика

" Когато си споделил, че би трябвало да правиш смяна, би трябвало да си държиш на думата. Това, за което ние настояваме, е министър председателят Кирил Петков да се намеси и да бъдат препоръчани ремонти в Кодекса за обществено обезпечаване за на база на прихода през 2018, 2019 и 2020 година ". Това съобщи водачът на ИБГНИ Мая Манолова пред Българска национална телевизия.

По думите ѝ за жалост голяма част от пенсионерите се почувствали излъгани, а останалите не получили това, което очаквали.

Манолова е сюрпризирана за какво тъкмо ресорът в обществената политика е в ръцете на Българска социалистическа партия. ГЕРБ е последната политическа мощ, която има правото да приказва за пенсиите и за хората с увреждания, уточни Манолова.
 И някогашен обществен министър не схваща какво става с пенсиите
И някогашен обществен министър не схваща какво става с пенсиите

Христина Христова: В някои организации даже би трябвало да се укрепи държавната администрация

Според нея е извънредно време да бъдат поставени юзди на Тя подарява на Нинова законопроекта за колекторските компании и Закона за частния банкрут, с цел да може да се докара неговото осъществяване до дъно. Дяволът е в детайлите, когато става въпрос за законодателни решения, посочи Манолова.

Тя не чува да се приказва за някои от главните и знакови положения, които да влязат в законопроекта за колекторските компании. Очакванията на хората е да има бързина. Ролята на гражданските платформи и общество е да поддържа положителните решение и да натиска да се случват още неща, които хората чакат, акцентира Манолова.

ИБГНИ оказва помощ на държавното управление с съответната си работа за поддръжка за българските жители. Трябва да се стартира спор и за това дали би трябвало да се внасят боклуци за изгаряне в България.
 Експерти от три министерства готвят обезщетения за пенсионерите
Експерти от три министерства готвят обезщетения за пенсионерите

Общият разход за пенсии и добавки през 2021 година е с над 2,2 милиарда лева повече от 2020 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР