Когато си жената до Илон Мъск, със сигурност нямаш финансови

...
Когато си жената до Илон Мъск, със сигурност нямаш финансови
Коментари Харесай

Grimes продава душата си

Когато си дамата до Илон Мъск, сигурно нямаш финансови усложнения. Но Клеър Баучър, както е същинското име на певицата Grimes, очевидно желае да покаже, че може да е самостоятелна и сама да изкара няколко милиона по много нетрадиционен метод.

От ексцентричната двойка, която кръсти детето си X Æ A-Xii, сигурно може да чакаме всичко. Въпреки това, бизнес нюхът на Grimes сигурно съумя да ни изненада.

Наскоро родилата изпълнителка разгласи в обществените мрежи, че продава част от душата си против сумата от 10 милиона $ .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@grimes) на Апр 29, 2020 в 1:16 PDT

На 28 май Grimes откри своята първа онлайн галерия с произведения, която носи името " Selling Out ". Тя разгласи, че най-важният и скъп шедьовър от нея е легален документ, който дава прави на купувача му да стане притежател на част от душата й .

Певицата и актьор съобщи пред Bloomberg, че не се надява концепцията й да проработи и някой дa купи документа. А и не желае някой да го направи. Затова и е поставила високата цена от 10 милиона - с цел да откаже възможните запалянковци.
 Илон Мъск, Grimes, X Æ A-Xii и по какъв начин трансформираха името на сина си
Новото име на сина на Мъск и Grimes

От бодил, та на глог

На Grimes просто й се е сторило доста вълнуващо да работи дружно с юриста си по новата си галерия. За разлика от документа за благосъстоятелност на душата й, останалите творби са на много по-приемливи цени, започващи от 500 $.

GRIMES // SELLING OUT

Selling Out​ is executed as a contract in which Grimes sells a fraction of her soul, formalizing the idea that every time an artist sells a piece of their art, part of the soul is sold with it. pic.twitter.com/jwXCFY3B76
— GRIMES CHARTS (@GrimezszCharts) May 29, 2020
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР