Когато си известна светска двойка, слуховете и коментарите няма как

...
Когато си известна светска двойка, слуховете и коментарите няма как
Коментари Харесай

Проблеми в семейството на Силвестър Сталоун

Когато си известна световна двойка, слуховете и мненията няма по какъв начин да не те преследват. Такива са Силвестър Сталоун и брачната половинка му Дженифър Флавин, които се принудиха да пуснат публично опровергаване на слух по техен адрес.

В последните седмици настойчиво се приказва, че фамилията се разделя.

Началото на мненията постави една татуировка. 76-годишният артист от " Роки " покри татуировка с лицето на 54-годишната Флавин, която от години има на рамото си, с такава на кучето си.

От своя страна Флавин преди седмица разгласява фотография в формалния си профил в Instagram, на която е с трите си дъщери от Сталоун. " Момичетата са моят приоритет. Нищо друго няма значение - четирите вечно дружно ", написа тя.
 Сталоун със брачната половинка си и щерка си Систин
Всичко това стана причина преди ден в редакцията на Daily Mail да дойде опровергаване от публични представители на Слай. " Г-н Сталоун искаше да освежи татуировката на брачната половинка си Дженифър, само че резултатът беше неудовлетворителен и нямаше по какъв начин да се поправи. Затова се принуди да покрие истинската рисунка с такава на кучето си Бъткъс от " Роки. "

В изказването се добавя, че Силвестър Сталоун обича фамилията си, а почитателите му напълно скоро ще могат да гледат риалити предаването за тях The Stallones по Paramount+.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР