Когато си известна личност, трудно може да скриеш личния си

...
Когато си известна личност, трудно може да скриеш личния си
Коментари Харесай

Хейтъри атакува Блейк Лайвли заради снимка - slava.bg

Когато си известна персона, мъчно може да скриеш персоналния си живот, а всяка твоя фотография, качена в обществените мрежи, предстои на обширно разглеждане. След като Били Айлиш получи много рецензии за небрежния си външен тип, снимана по време на пазар, почитатели се скараха за нейните маратонки. Сега в сходна обстановка е Блейк Лайвли.

Облечена отлично, актрисата и брачният партньор ѝ предизвикват хората да гласоподават, само че промяна на тяхната фотография провокира много реакции.

„ Само аз ли виждам нещо неправилно в тази фотография? “, пита мъж в Instagram, заинтригуван от обявата на Лайвли. На пръв взор няма нищо необичайно в нея. Сигурно ще си кажете: „ Е, може би розовите ѝ панталони са малко странни, само че какво пък, всеки има собствен личен усет “. Да, по този начин е, само че вгледайте се още един път в фрагмента. Струва ли ви се, че сандалите ѝ са като че ли поставени нескопосано на Photoshop?!

„ За първи път гласоподавам в Америка. Бих желал да благодаря на брачната половинка ми Блейк, че направи първия ми път толкоз гальовен и любящ. В началото беше супер ужасно, след това вълнуващо и в този момент съм малко изтощен. Но горделив “, написа Райън Рейнолдс в обществената мрежа и показа същата фотография. На нея обаче жена му е боса, а не с кафявите сандали, с които я виждаме в нейния профил.

Усмихнатата Блейк пък написа:

„ Това беше първият път на Райън. Той беше разбираемо изплашен. Всичко се случи толкоз бързо. НАИСТИНА бързо. Той заплака. Престорих се, че рева. След това се обади на всичките си другари “.

Вместо да насочи вниманието на своите почитатели към това какъв брой е значимо да гласоподават, Лайвли съумя да ги ядоса с прищявката да сложи в допълнение чифт сандали върху краката си. Някои даже разкриха, че тя го е направила напряко от своя iPhone.

„ Не виждам проблем “, написа гузно актрисата във връзка отрицателните мнения под обявата ѝ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР