Когато си говорим за срещи, вероятно на всяка жена ѝ

...
Когато си говорим за срещи, вероятно на всяка жена ѝ
Коментари Харесай

7 неща, които отблъскват мъжете

Когато си приказваме за срещи, евентуално на всяка жена ѝ се е случвало да направи нещо, с което да отблъсне мъжа. И противоположното, мощният пол също честичко се излага.

Замисляли ли сте се кои са тези дребни неща в интимните връзки, които несъзнателно сме правили и повтаряли, които са карали господата да бягат като демон от тамян?

Ревност

От всичко, което може да го накара да ви обърне тил, ревността е може би най-сериозното. Нормално е да се дразните от приятелките му или в моментите, когато го хващате да хвърля мръсни погледи след сексапилните сервитьорки, само че в случай че продължавате да показвате раздразнението си, това е най-сигурният метод да покажете какъв брой несигурна се чувствате.

Помнете, че той има причина да е с вас и вие сте тази, която прегръща сега, а не сервитьорката. Ако си мислите, че имате основателна причина за съмнение или пък девойката се държи неуместно с него, успокойте се и изчакайте спокоен миг уединено, когато ще можете да поговорите с половинката си. Обяснете му по какъв начин се чувствате умерено и с рационални доводи и го уверете, че му имате доверие. Но не си позволявайте да му забранявате да се вижда с приятелките си. Не допускайте и да се гневите, задето се е зазяпал по някоя жена.

Звъните му прекомерно постоянно

Постоянното звънене и писане на известия ще ви накара да изглеждате обезверени. Ако той не е дал отговор на повикване, то може би е тъй като е ангажиран и ще го направи, когато може. В последна сметка, не би трябвало ли и вие да си имате други занимания, вместо непрестанно да му звъните? На мъжете им харесва, когато дамата си има собствен живот отвън връзката, тъй че оставете телефона най-малко за малко встрани. Ако той си коства, ще ви се обади.

Обсебени сте от външния си тип
Голяма неточност! Нещо, което в действителност отблъсква мъжете, е непрестанното ви вторачване в огледалото и манията дали изглеждате просто фантастично. Със сигурност ще го изнервите с непрекъснатите селфита, оглеждания в огледалцето и по витрините. Това ви прави неуверени в личната ви хубост. Мъжете обичат дами, които знаят какъв брой са красиви. Не прекалявайте с грима и го оправяйте уединено в тоалетната.

Преструвате се, че всичко е наред, когато не е по този начин
Това безусловно побърква мъжете. Помислете, той може да е прелестен, интелигентен и занимателен, само че не може да чете мисли. Ако сте му ядосана или сте засегната от нещо, не отричайте когато ви попита какво става. Говорете с него, признайте му какво ви мъчи. Имате по-големи шансове да оправите нещата по този метод, вместо да го оставите да гадае какво ви е.

Не го оставяте да бъде мъж

Има някои избрани неща, които мъжете обичат. Дали ще са видео игри, екшън филми или спорт, той има нещо, което го вълнува и желае да му се наслаждения. Ако и на вас ви харесва, идеално. Но в случай че не си падате по неговите занимания, дайте му време и пространство, с цел да си се занимава с неговите мъжки неща. Ако започнете да го обсебвате и да не му давате опция за това, има действителни шансове да му видите гърба.

Преувеличавате дребните неща

Всяка връзка си има своите условия и надали си мислите, че всяка една секунда нещата ще бъде безусловно наред. Близостта на двама души неизбежно ще изкара нескрито и минусите. Внимавайте защо се карате, тъй като да стартирате пререкания за най-дребните неща, ще го изкара от равновесие и има огромна възможност да ви уточни вратата. Мъжете обичат нещата да бъдат спокойни и без непотребни драми. Разбира се, има обстановки, в които разногласието е неминуем, само че има и такива, в които е по-добре просто да оставите нещата да отшумят.

Твърде доста говорите

Със сигурност за него сте най-интересната жена и всичко, което желаете да кажете, е изключително значимо, само че дано приказваме намерено – има моменти, в които той просто желае да си почине и да се порадва на тишината.

Комуникацията е най-важното нещо във връзката, само че да не спирате да му говорите от момента, в който се появи на вратата ще го подразни, бъдете уверени. А и, почтено, има тематики, които е по-добре да обсъждате с приятелки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР