Когато шести сезон на Peaky Blinders приключи през 2022 г.,

...
Когато шести сезон на Peaky Blinders приключи през 2022 г.,
Коментари Харесай

Голямото завръщане на Томи Шелби

Когато шести сезон на Peaky Blinders завърши през 2022 година, Килиън Мърфи неведнъж съобщи, че ролята на бирмингамския разбойник Томи Шелби го е изтощила до краен лимит. Явно обаче не чак толкоз, че да откаже още веднъж да влезе в обувките на мистър Шелби.
 Peaky Blinders, кино филмът на Стивън Найт и какво разкрива Килиън Мърфи за него
Кога да чакаме кино кино лентата Peaky Blinders

На какъв стадий е работата по него

Официално беше обявено, че 47-годишният ирландски артист, който таман се снабди с Оскар за основна мъжка роля за " Опенхаймер ", ще взе участие и в игралната версия на Peaky Blinders - един от най-успешните сериали на Netflix.

Със основаването му естествено се е заел Стивън Найт, създател на истинския сюжет и концепция на сериала. " Да, Мърфи несъмнено се завръща. Започваме фотосите през септември в Бирмингам ", споделя самият Найт пред BirminghamWorld.

Действието на кино лентата ще се развива по време на Втората международна война - припомняме, че действието в шестия сезон завърши малко преди този момент, през 1933 година " Ако желаете да видите 50-годишния Томи Шелби, несъмнено съм на линия. Да го създадем ", сподели за Irish Star.

Кога тъкмо ще е премиерата на кино кино лентата Peaky Blinders към момента не ясно, само че Стивън Найт не отхвърля опцията за продължение. " Какво ще стане по-късно зависи напълно от кино лентата ", разяснява той.

Междувременно Netflix работи по два спиноф плана на Peaky Blinders - единият ще се концентрира върху активността на клана Шелби оттатък океана, в Бостън. Другият ще е отдаден на ранните години на Поли Шелби, изиграна в истинския сериал от към този момент починалата Хелън Макрори, пишат NME.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР