Когато се захваща с режисьорския си дебют, Брадли Купър едва

...
Когато се захваща с режисьорския си дебют, Брадли Купър едва
Коментари Харесай

Лейди Гага на корицата на Vogue

Когато се захваща с режисьорския си дебют, Брадли Купър надали допуска, че A Star Is Born ще притегли толкоз внимание и ще трансформира подобен шлагер на кино фестивалите по света. Филмът още не е излязъл на огромен екран, само че Лейди Гага, която извършва основната роля в него, към този момент е в светлините на прожекторите, както и на корицата на стилната библия Vogue.

 Снимка 377643

Сесията е снимана от известното дуо Inez and Vinoodh, а изявлението е взето в дома на певицата в Малибу.

 Снимка 377644

Напълно искрено в типичния за Гага жанр, в него тя приказва главно за работата си по кино лентата, за шеметната си музикална кариера, както и за контузията от претърпяното полово принуждение, когато е била на 19.

 Снимка 377645

Голяма част от описа й е отдаден точно на Брадли Купър, с който очевидно са се сработили ужасно на екран. Актьорът даже е взимал спонтанни уроци по пеене от певицата.

 Снимка 377646

Лейди Гага разкрива още детайлности за депресиите, безпокойството и неврологичното заболяване фибромиалгия, от който страда.

 Снимка 377647

Въпреки всичко това, в изявлението за Vogue 38-годишната Гага споделя в прав текст: " Щастлива съм. Занимавам се с неща, в които имам вяра. Предизвиквам себе си. Навлизам в нови територии, за които ми трябват малко нерви, само че и доста възторг.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР