Когато се съмняваме в нещо и се чудим как да

...
Когато се съмняваме в нещо и се чудим как да
Коментари Харесай

Зодиите, които умишлено дават лоши съвети

Когато се съмняваме в нещо и се чудим по какъв начин да го създадем, множеството от нас се обръщаме към приятелите и фамилията. Вероятно това е, тъй като сме сигурни, че от тях няма по какъв начин да получим неприятни препоръки. Но от време на време това не е по този начин.

Техните насоки постоянно са неверни. Причината е, че те са оцветени от обектива, с който вашите другари гледат на живота и личната им позиция. Следователно с право се споделя, че не всички препоръки идват от най-хубавото място.

Има и други хора, които съзнателно не се грижат за най-хубавия ви интерес. Те биха употребявали детайлностите, които им казвате, с цел да научат повече за вас. Ако сте съумели в живота и сте постигнали фантазиите си, това би пробудило злоба. Много хора биха желали да бъдат на ваше място и се надяват да сбъркате, макар, че се вършат на другари. Всичко това може да ги накара съзнателно да ви дават неприятни препоръки, с цел да бъдете нещастни.

Вижте кои зодии дават най-лошите препоръки със зли планове, с цел да се неуспехите.

Близнаци

Има някои зодии като Близнаци, които дават неправилни насоки, тъй като имат същинска завист в сърцата си. Тя не е към всеки, а тъкмо към избрани хора. За тях би било висшо наслаждение да чакат и да гледат по какъв начин другите страдат. В същото време те знаят какво тъкмо е трябвало да извършите, само че съзнателно са ви излъгали, с цел да се неуспехите. Близнаците към момента обичат да бъдат лицемерни и да дават препоръки на всеки. Те пробват да наподобява, че са постоянно отсреща и ще покажат, че желаят да ви оказват помощ. Това обаче не трябва да ви залъгва, тъй като от самото начало са имали задни мисли.

Лъв

Има някои другари, които завиждат на другите, когато те се оправят добре в живота си. И по този начин, те вършат всичко допустимо, с цел да се уверят, че сякаш околните им хора се провалят и се сблъскват с неприятности. Пазете се от родените под знака на Лъва, защото те постоянно могат да бъдат врагове в живота ви. Приемането на техните неприятни препоръки няма да ви води надалеч, защото те просто желаят да заемат мястото ви. Това се случва много постоянно. Не се подлъгвайте от общителния метод, по който приказват с вас. Ще се вършат, че влизат във вашето състояние, до момента в който не получат опция да ви насочат в неверна посока. След това с усмивка ще да гледат по какъв начин си навличате проблеми.

Везни

Собствената неустановеност и страхове на Везните постоянно работят като спънки. Те подсигуряват, че те не могат да дават на хората неутрален съвет. Техните планове не всеки път са зли, само че те постоянно подценяват другите. Може би Везните  приемат личните си неточности като универсални, че могат да се случат на всички. Това прави препоръките им ненадеждни и лимитирани по доста способи. Като цяло те не са доста сполучливи в живота си, поради решенията, които взимат и си мислят, че са верни. Те ще ви кажат какво самите те биха създали, само че това надалеч няма да бъде вярното решение.  За разлика от другите знаци, Везните не ви дават неприятни препоръки съзнателно, а просто тъй като считат, че това в действителност е най-хубавото.

Дева

Някои зодии просто не могат да се дистанцират задоволително от казуса, с цел да дадат съвет на приятелите си. Те постоянно съдят и подлагат на критика останалите, като точно тези техни отрицателни черти се придвижват и в даването на препоръки. Девите в никакъв случай няма да си го признаят, само че скрито биха желали приятелите им да се провалят. И това не е, тъй като не ги харесват, в противен случай. Колкото и необичайно да звучи, родените под този знак действително не желаят хората към тях да са зле. Те обаче имат потребност да усетят личното си предимство над близките и по тази причина дават неприятни препоръки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР