Когато се събудите, няма нужда от негативизъм, защото така ще

...
Когато се събудите, няма нужда от негативизъм, защото така ще
Коментари Харесай

Удивителните комплименти, с които всяка Edna от нас трябва да започва деня си

Когато се разсъните, няма потребност от негативизъм, тъй като по този начин ще имате единствено един неприятен ден. Вместо това, започнете деня си с тези похвали, които ще ви оказват помощ да запазите духа си и ще видите, че животът не е толкоз сложен, колкото наподобява.

“Аз съм красива.” Това е първият комплимент, с който е добре да започнете всеки нов ден. Защо? Много от дамите се подценяват, по тази причина дано подчертаем какво харесваме в себе си. Красотата може да бъде вътрешна, като възприятието за комизъм, или външна, като усмивката, кожата или очите. Изберете минимум две неща, с които се гордеете. Дори в случай че никой не е забелязал хубостта ви, не забравяйте, че тя съществува и един ден хората към вас ще я виждат!

 g Thinkstock

“Аз съм мощна.” Дори когато сълзите в очите ви напират или имате неприятен интервал, вие сте мощна. Успели сте да се справите с разнообразни сложни обстановки и сте ги превъзмогнали. Пак ще съумеете. Вие сте мощен и кадърен човек, който може да се оправи с най-лошите неща. Ако сте в конструктивен интервал, този комплимент единствено ще ускори позитивизма ви.

 g Thinkstock

“Животът ми значи нещо.” Този комплимент е доста значим, изключително за тези, които не могат да намерят своето място и търсят смисъла на живота. Без значение какво умеем, какви гении притежаваме, каква е задачата ни, би трябвало да имаме вяра, че има значима причина за нашето битие. Не сме безполезни. Вие сте красива и интелигентна и сигурно ще намерите своето място в живота.

 g Thinkstock

“Аз съм жива.” Да, това може да не ви звучи като комплимент, само че в действителност е по този начин. Дори животът да е сложен, отегчителен и уморителен, вие към момента сте жива и живеете на една прелестна планета, заобиколена от прелестни хора. Имате доста невероятни благоприятни условия, отворени за вас. Просто се радвайте на живота!

 g Thinkstock

“Аз обичам.” Любовта има доста форми. Някои хора обичат съпрузите или гаджетата си, до момента в който други обичат децата и родителите си, а може и всички изброени. Когато става въпрос за обич, в никакъв случай не бъдете алчна. Оценявайте откровено всеки, който ви обича и в никакъв случай не го приемайте за даденост. Ако сте сама сега, помислете за опцията да се сдобиете с домакински любим и незабавно ще се почувствате обичана. Любовта на едно пухкаво кученце е безрезервна и откровена!

 g Thinkstock

“Аз и единствено аз съм виновна за личния си живот.” Това е още един прелестен комплимент за началото на всеки ден. Макар постоянно да има някой в живота ви, който ще се пробва да ви управлява – родители, брат или сестра, учител или началник, вие сте тази, която държи вашата орис в ръцете си и има надзор над личните си дейности. Вие сте виновна за личните си решения. Не позволявайте на никого и нищо да управлява живота ви!

 g Thinkstock
 image2_16x9.png 10 прелестни облекла и аксесоара, които би трябвало да имаш в дрешника си до края на януари На фокус
“Аз съм щастлива.” Макар да има моменти, когато би трябвало да преминете през сложни обстановки, вие в никакъв случай не би трябвало да забравяте какъв брой сте щастлива. Щастието е вътре във вас, вие не би трябвало да се стремите към него. Просто изберете да бъдете щастлива и ще бъдете. Да, в действителност е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи, само че постигнете ли единодушие със себе си по този въпрос, няма да съжалявате. Всяка заран се усмихвайте и си напомняйте каква късметлийка сте. Всички ваши проблеми ще изчезнат на мига!

Много неприятен табиет е да стартирате сутринта с негативни мисли. Никога не правете това, тъй като с скептицизъм ще съсипете целия си ден. Помислете за най-хубавите си качества, бъдете признателна за всичко позитивно, което ви се случва и не се опасявайте да си вършиме похвали. Това ще ви помогне да обичате повече самата себе си и да останете позитивно настроена през целия ден!

А вие с какви похвали подхранвате самочувствието си? Споделете ги с нас...

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР