Когато се прилагат билки за зачеване, това трябва да се

...
Когато се прилагат билки за зачеване, това трябва да се
Коментари Харесай

Баба Учи, Те Са Дар От Майката Природа! Тези Билки Ще Ви Помогнат Да Заченете!

Когато се ползват билки за забременяване, това би трябвало да се съгласува с мнението на експерт. Неправилната доза може да има отрицателни последствия. След зачеването билките се стопират, защото могат да навредят на плода. Не би трябвало да се комбинират с хормонална терапия. Ето кои са най-мощните билки за забременяване:

Малинови листа

Те са богати на всевъзможни дейни субстанции. От тях се подготвя благоуханен чай, който трансформира матката в удобна среда за плода.

Мака мака

Билката е по-популярна в родината си Перу, където се дава както на мъже, по този начин и на дами. Продава се главно на прахуляк и се прибавя към сладкиши и други тестени произведения. Спомага за качеството на сперматозоидите и здравето на яйцеклетките.

Китайски женшен

Тази билка е единствено за мъжете. Китайският женшен се грижи за скоростта и напредването на сперматозоидите, като в това време подкрепя синтеза им, като усилва равнищата на тестостерон. Това е от огромно значение при опитите за забременяване.

Червена детелина

Чаят от листата и цветовете ѝ контролират женските полови хормони. По този метод възможностите за забременяване се усилват. За най-благоприятен резултат билката би трябвало да се приема най-малко няколко месеца преди започване на опитите.

Женско биле

Една от добре познатите билки при всевъзможни женски проблеми е точно женското биле. Билката има доста свойства – тя подтиква имунната система, укрепва организма и интензивно се бори с безплодието. С приема ѝ обаче би трябвало да се внимава, защото огромните дози могат да доведат до високо кръвно и главоболие.

Дамяна

Билката е употребена още от маите като мощен афродизиак. Те са вярвали, че растението ги зарежда със мощно любовно възприятие. Днес е открито, че билката дамяна има способността да подхранва репродуктивната система. Приемана под формата на чай или смес, тя интензивно се грижи за хормоните. Условието е час след приема ѝ да не се приема нищо.

Адамово дърво

Билката съставлява средиземноморски шубрак, постоянно именуван непорочен плод. В нея се съдържат дейни съставки, които управляват хормоните и подтикват хипофизната жлеза. По този метод се засилва производството на значимите естроген, тестостерон ипрогестерон. Тъй като е доста мощно обаче, адамовото дърво не би трябвало да се приема повече от два пъти седмично.

източник: ezine.bg
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР