Когато се появи в Netflix през 2020 г., Extraction бързо

...
Когато се появи в Netflix през 2020 г., Extraction бързо
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт отново се впуска в самоубийствена мисия

Когато се появи в Netflix през 2020 година, Extraction бързо се трансформира в един от най-гледаните филми на стрийминг платформата.
 Netflix, Extraction, Bird Box и кои са най-гледаните филми на стрийминг платформата
Кои са най-гледаните филми на Netflix

Филми за гледане

Нещо, което означаваше, че втори филм е напълно разумно да има, въпреки и да знаем по какъв начин завърши първият. Няколко месеца след стартирането на Extraction стана ясно, че има проекти за продължение и върху него се работи.

Е, в този момент към този момент можем и да се потопим още веднъж в света на Тайлър Рейк (Крис Хемсуърт), който както постоянно е изпълнен с принуждение. Разпространеният рийзър не разкрива кой и по какъв начин тъкмо е избавил Рейк след множеството огнестрелни рани, които получи и рухването в река.

Но е реалност, че той е жив и подготвен за нова задача. А тя няма да бъде по никакъв начин лека, тъй като би трябвало да избави от пандиза фамилията на безмилостен грузински разбойник. Тийзърът ни демонстрира, че самото излизане от този затвор няма да е толкоз елементарно, колкото Рейк си мисли.
 Дейвид Лийч, Чад Стахелски, Сам Харгрейв - каскадьорите, станали режисьори
Каскадьорите, трансформирали се в режисьори

От осъществяването на рискови каскади до снимането им

Не единствено поради всички пазачи и затруднения в проекта, само че и тъй като той към момента страда от обстоятелството, че съвсем не умря. Сам Харгрейв още веднъж застава зад камерата, с цел да режисира, а братята Русо отново са продуценти на кино лентата.

Extraction 2 е в Netflix от 16 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР