Когато се появи през 2016 г., Западен свят не приличаше

...
Когато се появи през 2016 г., Западен свят не приличаше
Коментари Харесай

Пълен трейлър на трети сезон на Западен свят

Когато се появи през 2016 година, " Западен свят " не приличаше на нищо, което до този миг сме гледали по малкия екран. Първият сезон, който ни придвижи в атракционен парк, където хората могат да вършат каквото си пожелаят с роботи, които обаче са надарени и с усеща, беше ударен безусловно и преносно.

Последва обаче втори и, както повелява пророчеството за продълженията, " Западен свят " съумя да се сгромолява от паметен сериал до следващото отчаяние. Трети сезон би трябвало да излезе през 2020 година, а негови спасители ще бъдат внезапен завой в сюжета, както и Арън Пол (Breaking Bad).

От последния филмов откъс, който беше показан на фестивала Comic Con през уикенда, не ни стана напълно ясно какво се случва, само че атмосферата несъмнено беше много внушителна. Подозираме, че огромна част от роботите са се оказали в действителния свят, а Долорес (Ивън Рейчъл Ууд) е много рискова. Истината обаче ще научим следващата година.

В актьорския състав са още Джефри Райт, Танди Нютън, Люк Хемсуърт, Теса Томпсън, Ед Харис, както и нови попълнения отпред с Венсан Касел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР