Когато се появи преди малко повече от десет години, Netflix

...
Когато се появи преди малко повече от десет години, Netflix
Коментари Харесай

Netflix няма амбиции на полето на клауд гейминга

Когато се появи доскоро повече от 10 години, Netflix сътвори същинска гражданска война в метода, по който хората гледат телевизия. Стриймингът на видео се оказа извънредно сполучлива концепция, която от този момент се разви доста.

И в в света на видеоигрите следва да се случи сходна гражданска война – облачният гейминг може би най-сетне е узрял да бъде действителност, която ще остане. Всичко обаче е съгласно зависи, несъмнено, аа и с идването на PlayStation 5 и идващото потомство на Xbox, наподобява по този начин като че ли сме надалеч от платформено-независим гейминг. Самата концепция за стриймването на игри бива наричано постоянно „ Netflix за игри “. И в полза на истината имаше сходни спекулации – че самите Netflix работят в тази посока. Това обаче си остават спекулации и нещо надалеч от истината. А новината идва персонално от изпълнителния шеф на компанията Рийд Хейстингс.

Хейстингс беше посетител на проведена от New York Times среща DealBook Conference. На нея той съобщи ясно, че Netflix нямат желание да влизат в бизнеса със стрийминг на видеоигри, предлагайки платформа сходна на тази, която имат за телевизия и филми. И въпреки и да признава, че съществува конкуренция сред двата пазара във връзка с това кой ще завоюва вниманието на потребителя, той е уверен, че за Netflix е най-добре да се занимава с това, в което са положителни.

„ Има задоволително други неща, които вършат хората, с цел да се забавляват, включително и Fortnite. И в полза на истината, ние се конкурираме надалеч повече с Fortnite, в сравнение с с HBO. Fortnite заема доста часове гледане. А в последна сметка става дума за битка за тези часове гледане. Но ние няма да се конкурираме по-добре с Fortnite, в случай че вършим нещо като стрийминг услуга за видеоигри, защото не сме доста положителни в това. Ние се съревноваваме, като сервира най-хубавата телевизионни излъчвания, които в миналото сте виждали, тъй че оставете встрани Fortnite и елате да гледате нашите излъчвания “, съобщи Хейстингс.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР