Когато се опитвате да изберете подарък за любимите хора, винаги

...
Когато се опитвате да изберете подарък за любимите хора, винаги
Коментари Харесай

Най-доброто време да върнете коледните подаръци

Когато се пробвате да изберете подарък за обичаните хора, постоянно има терзание дали пуловерът ще е точният размер, кафе машината ще пасва на новото кухненско обзавеждане или за декорацията няма да има място. Затова от ден на ден се ползва практиката да се връщат и заменят подаръците в комерсиалните обекти, написа Reader`s Digest.

Според National Retail Foundation съвсем 2/3 от хората връщат получените дарове след празника. Но с толкоз доста искащи да заменят или върнат разнообразни продукти, този развой може да отнеме много време.

За да избегнете големите тълпи от хора, е добре да сте пред магазина още преди той да отвори, с цел да може да влезете първи. Създателката на " V-Style " Ванеса Валенти обече предизвестява, че заран потокът от хора се движи най-бавно, тъй като тогава към момента денят не е напреднал и купувачите не бързат за на никое място. Тя не предлага да пробвате да връщате нежеланите дарове в неделя, тъй като тогава това може да ви отнеме през целия ден.

Според Сара Холънбек, специалист в offers.com, опция са следобедите през седмицата, а не времето, когато приключвате работа. По думите ѝ би трябвало да имате поради, че в седмицата след Коледа ще бъде в действителност претъпкано в комерсиалните обекти, каквото и време да изберете. Политика на търговците е да афишират понижения след Коледа и Нова година, които притеглят значителен брой клиенти.

Има два дни, за които би трябвало да знаете преди да решите по кое време ще върнете подаръците. На 26-ти декември е извънредно натоварено, тъй като хората бързат незабавно да върнат нежеланите артикули. Другият ден е 31-ви декември. Тогава хората са заети да се приготвят за посрещането на Новата година и няма да имат време за магазините.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР