Когато се опитваш да се репчиш на Америка, ще получиш

...
Когато се опитваш да се репчиш на Америка, ще получиш
Коментари Харесай

Христо Иванов: Когато се опитваш да се репчиш на Америка, ще получиш още от същото лекарство

" Когато се опитваш да се репчиш на Америка, ще получиш още от същото лекарство. "

Така съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява в предаването " Въпросите " по TV1 новата порция наказания, наложени от Съединени американски щати по закона " Магнитски " на още няколко български жители, измежду които някогашният финансов министър на ГЕРБ Владислав Горанов и някогашният енергиен министър на Българска социалистическа партия Румен Овчаров.

" Налагането на подобен вид наказания на подобен вид лица, свързани с ГЕРБ, са вреда за партията. По същия метод важат нещата и за Движение за права и свободи. Те надали не смятаха, че могат да кажат на Съединени американски щати, че не е права със скъпата си акция по изчистване на имиджа на Делян Пеевски (бел. ред. депутатът от Движение за права и свободи попадна в първия углавен лист по закона " Магнитски " ). Когато се опитваш да се репчиш на Америка, ще получиш още от същото лекарство ", добави Иванов.

В деня, в който Съединени американски щати разгласи глобите се разбра, че Англия също постанова такива, като в нейния лист попадна Делян Пеевски, припомня " Дневник ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР