Когато се опитваш да се репчиш на Америка, ще получиш

...
Когато се опитваш да се репчиш на Америка, ще получиш
Коментари Харесай

Цитат на деня: Когато се опитваш да се репчиш на Америка, ще получиш още от същото лекарство

Когато се опитваш да се репчиш на Америка, ще получиш още от същото лекарство.

Така съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява в предаването " Въпросите " по TV1 новата порция наказания, наложени от Съединени американски щати по закона " Магнитски " на още няколко български жители, измежду които някогашният финансов министър на ГЕРБ Владислав Горанов и някогашният енергиен министър на Българска социалистическа партия Румен Овчаров.

 Джеймс О‘Брайън: Обявяваме имена по закона Джеймс О‘Брайън: Обявяваме имена по закона " Магнитски ", когато имаме доказателства

" Налагането на подобен вид наказания на подобен вид лица, свързани с ГЕРБ, са вреда за партията. По същия метод важат нещата и за Движение за права и свободи. Те надали не смятаха, че могат да кажат на Съединени американски щати, че не е права със скъпата си акция по изчистване на имиджа на Делян Пеевски (бел. ред. депутатът от Движение за права и свободи попадна в първия углавен лист по закона " Магнитски " ). Когато се опитваш да се репчиш на Америка, ще получиш още от същото лекарство ", добави Иванов.

В деня, в който Съединени американски щати разгласи глобите се разбра, че като в нейния лист попадна Делян Пеевски.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР