Когато се опитваме да отслабнем, не бива да забравяме, че

...
Когато се опитваме да отслабнем, не бива да забравяме, че
Коментари Харесай

Сокове за детокс и отслабване

Когато се опитваме да отслабнем, не трябва да забравяме, че този развой върви дружно с детокса на тялото. Организмът ни не се нуждае от непотребните течности, насъбраните шлаки в червата. Най-добрият метод това да се случи е като консумираме задоволително пресни плодове и зеленчуци.

Има хора, които не обичат потреблението на тези потребни храни, а в случай че желаят диетата им да е здравословна, би трябвало да си обезпечат потреблението им по някакъв метод.

Какво ще кажете за пресни сокове? Те имат детоксикиращ резултат, засищат и могат да бъдат вашата закуска сред храненията и са лесни за подготвяне. Ако не разполагате с машина за сокове, може да ги приготвите в блендер и да добавите малко количество вода, с цел да стане сместа по-хомогенна и лесна за пиянство.

Сок с моркови и портокал

За да си приготвите този детокс сок ще ви бъдат нужни 1 обелен огромен портокал, 3 моркова и 4-5 резена свеж ананас. Всичко се минава през сокоизтисквачка или се смила в блендер с малко количество вода. Освен че напитката е богата на значими витамини и минерали, тя ще ви обезпечи и фибри. Също по този начин едни от най-хубавите плодове за изгаряне на непотребните мазнини са цитрусите и ананасът.

Сок от портокал и джинджифил

Джинджифилът е една от най-хубавите подправки за детокс на организма, възстановяване на храносмилането, ускорение на метаболизма. За да си приготвите напитката ще ви трябват 4 портокала и към 3-4 см обелен корен от джинджифил. По предпочитание може да добавите и малко мед.

Зелен детокс сок

Това е една извънредно вкусна и потребна напитка, която ще ви обезпечи значими хранителни детайли и ще помогне за детокса на организма. Съставки в нея може да комбинирате в блендер или в сокоизтисквачка. Ще ви бъдат нужни: 2 портокала, 1 лимон, 1 зелена ябълка, 1 чаша бейби спанак, 1-2 листа зеле кейл, малко вода, в случай че ще приготвяте напитката в блендер.

Сок с круши и целина

Извеждането на непотребните течности от организма е един от най-хубавите способи да детоксикираме тялото си. За да можем да редуцираме и непотребните килограми е значимо да прибавим към менюто си избрани плодове и зеленчуци, които имат малко калории, само че ни обезпечават значими хранителни субстанции и благоприятстват храносмилането. Съставките на тази напитка са тъкмо такива. Ще ви бъдат нужни: 1 портокал, 2 ябълки, 2 круши, 2-3 стебла селъри. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР