Когато се опитваме да отслабнем или да предотвратим наддаването на

...
Когато се опитваме да отслабнем или да предотвратим наддаването на
Коментари Харесай

От кой хляб не се пълнее

Когато се опитваме да отслабнем или да предотвратим наддаването на тегло, това, което ядем, е също от голяма важност, както и физическите извършения, за които отделяме време.
 Хлябът, диетите и кои типове от тестеното произведение може да включим, в случай че целим са отслабнем
Как да отслабваме, без да се лишаваме от хляба

Съвместим ли е хлябът с диетите

Хлябът да вземем за пример е една от храните, които постоянно заобикаляме да консумираме, когато сме на диета. Оказва се обаче, че няма причина да го вършим, стига да знаем от кой тип самун да ядем. В умерени количества и в комбиниране с уравновесена диета и постоянни извършения, умерено можем с едно до две хранения дневно да консумираме и самун.

За белия самун не е загадка, че е калоричен и постоянното му приемане не трябва да ни изненадва, че може да докара до наддаване на тегло. Този нежелателен за тялото ни резултат се получава, тъй като в белия самун се съдържат рафинирани зърна, захар и консерванти, които тялото ни обработва по-трудно и неразградени, то съхранява като мазнини.
 бял самун

бял самун

Белият хляба се смята за вреден поради процеса на пречистване, през който минава. При него фибрите и потребните хранителни субстанции се отстраняват и в множеството случаи се заменят от синтетични версии.

Когато се стараем да запазим или пък понижим тежестта си, както и да се храним здравословно, вместо бял самун по-добре е да ядем пълнозърнест. Благодарение на фибрите в него ще се усещаме сити за по-дълго време денем и ще имаме задоволително сила, с цел да осъществим тренировката си.
 пълнозърнест самун

пълнозърнест самун

Има едно предписание, което можем да съблюдаваме, с цел да сме сигурни, че хлябът, който купуваме от магазина, е потребен. И то е доста простичко. Просто е добре да заобикаляме тези типове самун, върху чиято опаковка написа " обогатен ". Най-сигурният метод да не пълнеем от яденето на самун е, когато знаем, че е пълнозърнест.
 Хляб, плесен и за какво не трябва да ядем никаква част от хляба, когато мухляса
Защо е рисково да ядем даже чистата част от мухлясалия самун

С мухъла смешка не трябва

Като цяло, една диета с високо наличие на фибри и протеини може да спомогне в битката ни с килограмите, защото забързва метаболизма. По-бързият метаболизъм пък води до загубата на тегло и чувство за задоволеност, която ни оказва помощ както да не преяждаме, по този начин и по-малко да ни се дояждат по-калорични и богати на захар храни, написа She Finds.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР