Когато се обявява план за борба с коронавирус - най-доброто

...
Когато се обявява план за борба с коронавирус - най-доброто
Коментари Харесай

Маджаров очаква след Омикрон вирусът да затихва

Когато се афишира проект за битка с ковид - най-хубавото е да сме обединени. Всички лекари и пациенти би трябвало да съблюдават обикновени правила, тъй че да прекосяваме по гладко през вълните . Вирусната зараза последователно ще затихва, уповавам се бързата вълна на Омикрон да е по-бърза и да е заключителен завършек на ковид. Това съобщи пред бТВ ръководителят на УС на БЛС доктор Иван Маджаров. Във втората година на пандемията той дефинира, че се усеща тежка отмалялост измежду медици, стопанска система, общество. По думите му, с цел да се види по какъв начин се развива заболеваемостта може да се следят кабинетите в пандемичната помощ , защото първо пациентът идва при персоналния доктор Между 80 и 100 индивида посещават персоналните лекари дневно.

На въпроса дали от БЛС са афектирани, че нямат представител в групата за меките и проекта за ковид - Иван Маджаров уточни, че на здравния министър Асена Сербезова са дадени имена на двама сътрудници от БЛС , които да вземат участие. Не мисля че сме подценени, експертната група следва да бъде основана, добави той.
 Кунчев чака да влезем в русло, в което няма да е ужасно да се заразим с COVID-19
Кунчев чака да влезем в русло, в което няма да е ужасно да се заразим с COVID-19

Ваксина има, само че въпросът е да има осъзнато предпочитание човек да се защищити

В умозаключение Маджаров разяснява и думи на шефа на Инфекциозна болница доцент Атанас Мангъров - той дефинира, че " продължава да приказва и изповядва тайни теории ". 500 починали поради ваксина, няма на уеб страницата на Министерство на здравеопазването такива данни. Лекар, който популяризира подправени вести, не може да бъде наименуван доктор, е мнението на Маджаров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР