Когато се намираме във връзка, отнема време, за да видим

...
Когато се намираме във връзка, отнема време, за да видим
Коментари Харесай

Неща, които се случват, когато срещнем точния партньор

Когато се намираме във връзка, лишава време, с цел да забележим същинското лице на индивида до нас. Отнема време и да си тръгнем от токсичните взаимоотношения, които постоянно оставят диря в идващите ни връзки.

Но някъде там, сред бурите, постоянно изгрява дъгата в лицето на точния сътрудник в любовта. Онзи, който сме чакали постоянно. Какво се случва обаче, когато го открием?

Очаквате най-лошото, само че получавате най-хубавото

В началото на нова връзка е напълно обикновено да имаме доста запаси към колегата си, изключително след отчаяние. Предпазливи сме, даже като че ли сме построили защитна стена, тъй като чакаме най-лошото от него. Не желаеме да злоупотребяват още веднъж с нас. Но точният човек постоянно съумява да преобърне нашите неприятни упования и да ни даде допустимо най-хубавото.

Разчитаме всеки подробност

Следващият аспект на връзката, който ще преосмислим е нашата връзка, дейности от страна на новия ни сътрудник. Съвсем разумно ще разчитаме в детайли всяка негова стъпка, думи, дейности. Ще търсим нещо прикрито, а ще открием че се намираме в изцяло нова и по-хубава среда.

Предполагате, че е прекомерно добър, с цел да е същински

Ще ви се коства, че всичко е прекомерно хубаво, с цел да е действителност. Ще си мислите, че не може да бъде толкоз добър, че не сте били в компанията на толкоз любящ и грижлив мъж. Ето за какво ще поставите това под подозрение, което по-късно ще се разсее.

Няма да желаете да се приближите прекалено много

След разочароваща любовна връзка, дамите мъчно съумяват да се приближат към новия си сътрудник. Страхът от пострадване към момента не си е отишъл.

Очаквате да имате доста различия

Напълно обикновено очакване, в случай че в предходната връзка сте попадали постоянно в конфликтни обстановки. Но тези упования не трябва да повлияват на настройката към новата ви половинка. Смятате, че той ще желае да завладее личността ви, да се пробва да ви се постанова, да ви накара да се чувствате зле... Имате отрицателни упования, без да се замисляте, че той може би е друг от предходния ви сътрудник.

Извинявате се прекомерно доста

Смятате, че още веднъж сте се забъркали в недотам добра връзка, тъй като споменът за предходните ви връзки ви кара да вярвате, че не сте задоволително положителни в това, което вършиме. Е, време е да спрете да се извинявате за всичко.

Постепенно стартирате да му се доверявате

Този развой ще се развие с времето, гладко, хармонично. Докато се усетите, вие ще му се доверявате повече, както той на вас, ще вършиме неща, които не сте правили в никакъв случай до момента. Вярвате му и знаете, че към този момент няма причина да се страхувате. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР