Когато се налага да си направим бърз грим, трябва да

...
Когато се налага да си направим бърз грим, трябва да
Коментари Харесай

Най-добрите бързи грим трикове

Когато се постанова да си създадем бърз грим, би трябвало да проявим малко ловкост.

Има грим трикове, за които е потвърдено, че икономисват време. Целта е не да вършим нещо комплицирано, а с няколко бързи придвижвания да придадем на лицето пресен тип и да подчертаваме чертите си.

Споделяме с вас няколко изпитани хрумвания за бърз грим, който наподобява напълно:

1. Мацнете декор дьо загар или малко коректор под очите, към ноздрите, върху брадичката, челото или където виждате зачервявания. Не губете време да покривате цялото лице.

2. Използвайте един бронзиращ артикул за всичко. По-тъмната пудра можете да нанесете под скулите, леко допиране – на върха на носа и по слепоочията. Същия артикул използвайте и върху клепачите.

3. Възползвайте се от BB кремовете. Открийте артикул, с който кожата ви се усеща добре и който подхожда съвършено на вашия загар. BB кремът по едно и също време хидратира и пази кожата и изравнява тена, прикривайки петънцата и зачервяванията.

 Най-добрите бързи грим трикове

4. Ако имате още една-две минути, опушете окото с малко черен молив . Нанесете го по ръба на горния клепач и леко блендирайте с дребна четка.

5. Опознайте личното си лице. Набележете най-явните 1-2 казуса, с които нормално би трябвало да се справите. Например тъмни кръгове към очите, рехави вежди, бледен тен… В взаимозависимост от това каква е спецификата на кожата и лицето ви, постоянно започвайте тъкмо с тези неща, с цел да можете бързо да приключите с главното.

6. Купете си една “дневна ” серпантина за мигли. Тя би трябвало да ги разделя и да им придава цвят, само че без да ги сплъстява и без да покрива прекомерно компактно. Сутрин ще можете да я нанасяте бързо с едно-две придвижвания.

 Най-добрите бързи грим трикове

7. Малко черна серпантина за мигли + руж в натурален прасковено-розов колорит е бърза и лесна композиция, която мигновено придава на лицето по-поддържан тип. И лишава не повече от две минути.

8. Заменете червилото с полупрозрачен глос в гальовен натурален колорит, или с еликсир, който придава лек цвят. Нямате потребност от огледало – можете да ги нанесете даже в придвижване.

9. Последният ни съвет не е за грим, само че ви го споделяме, тъй като също е супер елементарен, само че с забележим резултат. Вместо на сутринта, нанесете изсъхнал шампоан вечерта преди лягане. Така продуктът ще има задоволително време да попие непотребното омазняване и ше се разсъните с по-чиста на тип и по-обемна коса.

Още от Beauty:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР