Когато се качи нещо в мрежата, Гугъл го напипва и

...
Когато се качи нещо в мрежата, Гугъл го напипва и
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Трябва да се молим на Гугъл да ни върне Търговския регистър

Когато се качи нещо в мрежата, Google го напипва и го поставя в своята памет. В този ред на мисли може би би трябвало да се помолим на Google да ни върне Търговския указател. Това съобщи в студиото на,,България сутрин'' проф. Михаил Константинов и добави още, че за срутва на регистъра при всички положения би трябвало да се дадат пояснения на обществото.

,,Влизайки в Шенген, ти влизаш в сърцето на сигурността на Европа, а ние се отдалечаваме от Шенген с тия неща, които правим'', сподели още Константинов във връзка Търговския указател.

,,Необходимо е да бъде поета отговорност на политечско равнище, тъй като това несъмнено е сериозен гаф. Гаф от нищото. Борисов също би трябвало да даде отговори'', разяснява политологът Първан Симеонов тематиката с регистъра.

По въпроса с връзките ни с Македония Симеонов уточни, че би трябвало да работим в посока на доближаване с нея, което би могло да се изрази ускорение на културния и икономическия продан сред двете страни.

,,След намесата на Бойко Борисов и Румен Радев се появиха две форми на опрощение от страна на Зоран Заев. Заев е в доста сложна обстановка, следва значим референдум и той би трябвало да устиска няколко месеца. Междувременно България би трябвало доста да си сдържа нервите, тъй като всяка една провокация, която идваше от Скопие, ние драговолно я вземахме и я приписвахме на целия им народ, а не на тамошната им върхушка. Ето за какво България би трябвало да бъде другар с Македония'', разяснява още политическият анализатор.

,,Обтегнатите връзки сред Съединени американски щати и Турция съставляват голям систематичен разлом в НАТО, а България като цяло няма интерес от дезинтеграционни процеси в която и да е сфера на външната политика'', заключи Първан Симеонов

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР