Когато се говори за Съединените щати“, всъщност се има предвид

...
Когато се говори за Съединените щати“, всъщност се има предвид
Коментари Харесай

САЩ трябва да се разпаднат, за да оцелее Америка

Когато се приказва за „ Съединените щати “, в действителност се има поради американския правителствено-военен комплекс. А когато се приказва за „ Америка “, може да се има поради единствено американския пейзаж (или страна) и другите етноси, които обитават земята от бряг до бряг. Когато човек приказва или се базира на „ американския народ “ (често срещана неточност в политическите речи), той се базира на нещо, което в никакъв случай не е съществувало. Няма такова нещо като американския народ – единствено доста разнородни нации, които инцидентно живеят под едно и също национално знаме и които всички са подчинени на едни и същи федерални закони. Така че в действителност, когато политици, специалисти, професори и други употребяват израза „ американски народ “, те го вършат неправилно. Отново, един единствен американски етнос в никакъв случай не е съществувал – в случай че, несъмнено, не се вземат поради американските индианци, които са единствените „ американци “, които имат основателни исторически искания за целия северноамерикански континент.

Независимо от това, през последните четири века тече непоколебим непрестанен развой на колонизация от страна на неместни поданици. Самите колонизатори идват от всяка обитаема страна на планетата. Не мога с чиста съвест да ги назовавам „ имигранти “ или „ заселници “ просто тъй като земята, която колонизират (и не престават да колонизират), е открадната благосъстоятелност, отнета от американските индианци (или локалните жители) със силата на оръжието.

Разбира се, по-голямата част от колонизаторите идват от Европа. Това болшинство беше групово отговорно за осъществяването на три огромни несгоди: (1) всеобщия геноцид на локалното население, (2) поробването на десетки милиони африканци и (3) основаването на идеологическия звяр, наименуван „ американизъм “. Именно последното от трите несгоди е главната тематика на това есе.

На първо място, читателят би трябвало да разбере, че американизмът е и постоянно е бил неотлъчно обвързван с плутократичната американска система на демократичната народна власт и наглото ръководство на парите. Американизмът в никакъв случай не се е интересувал от „ големите неизмити маси “ на своето поданство, което ще рече работническите съсловия и работещите небогати. Напротив, американизмът се занимава единствено с тяхната непрекъсната употреба, наред с употребата на всяко непознато и небяло население, с което държавното управление на Съединени американски щати е влезнало в контакт.

Казано по различен метод: американизмът е лицемерният и фундаментално демократичен светоглед, който тъкмо съставлява система, учредена на отровните правила на масонството (т.е. демократизъм и хипер-индивидуализъм) и ръководена от грабителите на пари от международните финанси.

Тази експлоататорска система не е родена нито през 1913 година с основаването на Федералния запас, нито през 1865 година с капитулацията на Конфедерацията – сходни причини са подправена дезинформация, популяризирана от тези, чиито предшественици безусловно се любуваха на потисничеството и геноцида на небелите и чужденците.

Честно казано, употребата стартира при започване на 17-ти век и най-сетне е кодифицирана със закон с основаването на изкуствения съюз на англоезичните търговски предприятия, прочут като „ Съединените американски щати “.

С други думи, идеологическата основа на бялото превъзходство в Северна Америка е учредена тъкмо наред със самата демократична република. Името на тази маниакална идеология е: „ американизъм “. Процесът на културен и биологичен геноцид, на който тя подлага своите нещастни жертви, се назовава „ американизация “.

Следователно „ американизъм “, „ американизация “ и голямата галактика на упадъка, която тези думи съставляват и пораждат, би трябвало да бъдат презирани от всяко миролюбиво човешко създание на всички места.

И по този начин, първото нещо, което би трябвало да се направи, е да се преследва, без значение от средствата, цялостния и цялостен колапс на изкуствената Колумбианска империя, известна като „ Съединените щати “. Това е съществена причина, в случай че човешката раса желае да оцелее на северноамериканския континент и в международен мащаб.

От времето на трансатлантическата търговия с плебеи и индийските войни, през продължаващия геноцид на Съединени американски щати над арабите и афганистанците, до безкрайната полицейска грубост, осъществявана всеки ден против работещите небогати и цветнокожите хора, държавното управление на Съединените щати признава единствено едно главно предписание: силата е право – главното мислене на всички нарушители и нападателни режими.

Като се има поради горното, жителите на Съединени американски щати в последна сметка би трябвало да осъзнаят (надявам се по-скоро, в сравнение с късно), че никакво гласоподаване посредством дуополистичната либерално-демократична система няма да усъвършенства или обърне настоящето статукво.

Точно както гръцките и турските патриоти търсеха гибелта на изцяло корумпираната Османска империя преди век, по този начин и всички същински американски националисти би трябвало да гледат да отхвърлят игото на федералното държавно управление на Съединени американски щати и неговата все по-милитаризирана система на спонсорирана от страната заплашване и принуждение. Това не е нито либерален, нито републикански въпрос; това е въпрос на главно оцеляване.

Да се мисли като болшинството американски „ консерватори “ – които към момента не схващат, че в системата на Съединени американски щати няма нищо, което си коства да се резервира – е абсолютният зенит на нелепостта. Такива консерватори, които желаят по някакъв метод да върнат конституционно часовника обратно, като пренебрегват обстоятелството, че Конституцията от дълго време е престанала да бъде настоящ документ, би трябвало да се причислят към редиците на нашите врагове.

Кой би могъл разумно да оспори обстоятелството, че в тази система на узаконен рушвет лобитата за война са най-силни в консервативните, дръзвам да кажа конституционалистки, кръгове?

Тези „ консервативни “ потребни идиоти извършват заповедите на своите господари от Уолстрийт, до момента в който скрито оказват помощ за по-нататъшното телесно опозоряване на същия починал документ (същият демократичен идол), който толкоз мощно желаят да поддържат. Не може да има по-голям образец за възвишена подигравка!

В последна сметка обаче би трябвало да разберем по-широкото значение и последствията от консервативната ловкост, до момента в който тези доброволни съучастници (всъщност, наети убици) на интернационалните финнаси обричат цялостен тип на несъмнено изгубване за краткотрайно задоволство от събирането на техните 40 шекела сребро.

Не си правете илюзии, вие, " конституционалисти ", четящи това - вие, които вярвате, че Конституцията на Съединени американски щати е самоцел! Вашият заветен текст беше неправилен през цялото време – и най-после умря вследствие на същата съдбовна болест, която в началото породиха неговите робовладелски създатели: АЛЧНОСТТА.

Всъщност основателите на Конституцията на Съединени американски щати, водени от своята „ мъдрост “ от епохата на Просвещението, предоставиха проекта за държавно управление, което е особено основано за цялостната плутократична корупция на политическия развой. Дали основателите са били наясно с това или не, е без значение. Това е мястото, където масоните влизат в уравнението.

В допълнение към несравнимото си майсторство на занаятчия лъжец, масонът е и материалист. Всъщност той е хипер-материалист. По същия метод американското общество е единствено хипер-материалистичен израз на демократично масонско владичество, общество, отразяващо полезностите на своите масони-повелители – общество на цялостен нарцисизъм и самозаблуждаващо се развлечение, на безкрайни тематики, само че без наличие.

Оттук идват всички „ тематични “ и „ увеселителни “ паркове на неотложно задоволство и безкрайните търговски центрове на консуматорството, където всичко се преглежда като „ стока “.

В това дистопично шайлоковско общество: плътта е стока, гибелта е промишленост, а човешката бедност е акция, която би трябвало да се търгува на борсата като всичко останало. Страданието е по едно и също време същинската валута на Съединени американски щати и най-висшата идея на страната – то е raison d’etre на държавната власт.

Оттук идват затворническата промишленост, системата за незаконна неправда, федералната война против опиатите, Войната против Тера (т.е. Земята), спонсорираната от държавното управление перверзия в поддръжка на правата на хомосексуализма, кръговете за детско порно и проституция и така нататък

Веднъж щом хората узреят за Великата американска машинация, те ще стигнат до неизбежното умозаключение, че сегашната система на Съединени американски щати в действителност е най-злата система, която в миналото е измъчвала народите на земята. Те ще стигнат до по-нататъшното схващане, че всички гореспоменати несгоди (нарастваща криминализация, безкрайни войни, хомосексуален дневен ред, употреба на деца и т.н.) са неизбежни точно тъй като са подкрепени от оня абсурден Документ на гибелта – Носферату на всички политически трактати: Конституцията на Съединени американски щати.

Всъщност този демократичен книжен кумир е заровен надълбоко в царството на мъртвите. А неприятният му смрадлив пантеон (правителството на САЩ) стои безочливо със своята изкуствена система от дъщерни „ щати “, които не са нищо друго, а единствено локализирани пипала на всеобхватната федерална и световна капиталистическа робия.

Вдигайте звук колкото желаете, вие, небогати заблудени „ патриоти “ на Съединени американски щати, за вашата „ благословена “ декларация и вашата „ свещенна “ Харта за правата! Но в реалност вие нямате права. Нямате действителна независимост на словото – помислете да вземем за пример за случаите на Едуард Сноудън и Джой Пауъл.

По същия метод, вашето право да носите оръжие беше заровено дружно с 80 клонови давидианци, убити от федералните щурмови войски при прословутата блокада на Уако. Някои може даже да кажат, че Втората корекция е заровена с Робърт Е. Лий. И в случай че в действителност вярвате, че полицията са ваши „ другари “, може би положителните хора от Фъргюсън, Мисури, ще изискат да поговорят с вас.

Що се отнася до вашата „ независимост на печата “, това не значи нищо друго с изключение на независимост за един % най-богатите да усилват благосъстоянията си посредством непрестанно пропагандиране на крах и изменничество.

Що се отнася до „ съд от правосъдни заседатели “, то той не съществува за тези, които упражняват своето „ право “ да „ преследват щастието “ или метода на живот, който избират да водят. Просто попитайте Ранди Уивър – спазващ закона жител на Съединени американски щати, който видя брачната половинка си, 14-годишния си наследник и лоялно куче, убити от войска федерални сътрудници, които по политически аргументи нахлуха в дома му в Руби Ридж.

Аз, създателят, мога да изтъквам още доста образци за крещяща робия на Съединени американски щати, само че в името на времето, пространството и да остана правилен на тематиката на това есе, ще спра.

Засега е задоволително да се каже, че всички права, които жителят на Съединени американски щати може да си намерения, че има, не са нищо повече от заблуда, мит, съзнателно деформиране – или по-добре, Конституция.

Следователно е безусловно значимо патриотично настроените северноамериканци да се борят за краха на геноцидното античовешко образувание, известно като Съединените щати. Сривът на тази система е главната първа стъпка в освобождението на всички човешки същества по света; както беше в последните дни на морално банкрутиралата Римска империя, по този начин е и през днешния ден.

Когато най-сетне се изключат Окръг Колумбия и Уолстрийт, ненадейно ще приключат и продължаващите куклени представления на НАТО и Европейски Съюз.

Да имаме вяра (както вършат доста западноевропейски десни), че неуверена коалиция от европейски цивилен националистически партии в Брюксел по някакъв метод ще хвърли хомота на американския империализъм, е върха на политическата доверчивост, защото Брюксел самичък по себе си е добре одобрен спомагателен орган на гореспоменатия империализъм.

Още по-лошото е преобладаващото разбиране измежду доста „ националисти “, че все по-милитаризирани и етнически шовинистични Съединени щати (или Западна Европа) по някакъв метод ще спасят Запада от по-нататъшен крах.

Тези хора парадоксално се причисляват към набор от демократични по произхода си расистки правила, за които имат вяра, че по някакъв метод ще ги спасят от същия демократично инспириран крах, който прониква в тяхното общество. Мисленето им не е нищо по-малко от илюзия!

Наистина, мнозина са толкоз фанатично расисти, че са слепи за това, което би трябвало да се направи – без да обръщат внимание на обстоятелството, че спасението не се крие в омразата против другите раси, а по-скоро в унищожаването на правителствено-военния комплекс, който управлява самия им живот.

Те губят от взор обстоятелството, че Съединените щати би трябвало да бъдат убити като огнедишащия змей, който сигурно са. И това може да бъде реализирано (освен световен апокалипсис) от вътрешната страна благодарение на Глобален революционен алианс – подобен, който съставлява всички анти-САЩ сили както отляво, по този начин и отдясно, и който включва революционери от всички раси, националности, езици и племена; световен революционен алианс, който е добре осведомен с методите воюване в 21-и век – от хакерски атаки до политически и стопански бойкот, до военни интервенции в действителния свят.

Така всички антилиберални и анти-американски националисти – без значение от раса, просвета и политическа ориентировка – са естествените врагове на Съединените щати, както и естествените съдружници на северноамериканската антиглобалистка опозиция.

Независимо дали са Черни пантери, екстремисти от Ацтлан, южняшки сецесионисти или който и да било другиго – всички тези, които търсят гибелта на държавното управление на Съединените щати, са наши приятели по оръжие.

Нашите основни врагове: политическата класа, огромният бизнес, другите проглобалистки лобита, американската войска и федералните, щатските и локалните полицейски организации, които работят като въоръжен мускул – мафиотизирани убийци (както се казва) – на първите три групи.

И най-после, след разпадането на Съединени американски щати, ще настъпи естествено преустрояване на районите в Северна Америка, при което районите ще имат доста по-голям надзор върху личните си ориси – освен в търговията, само че и в областта на политиката, културата, образованието, медицина, гражданско и административно право и още повече независимост.

След като тристранната властова хватка на Пентагона, Уолстрийт и Холивуд (военните/политико-икономически-културни центрове на „ Съединени американски щати “) бъде разрушена, ще се появят поредност от органични районни страни, основани на просвета, етническа принадлежност и географска обвързаност.

След това тези страни естествено ще се причислят към новия многополюсен международен ред, подкрепян на първо място от процъфтяващия Евразийски съюз. Новото етно-културно-геополитическо нареждане на северноамериканския континент ще даде образец за всички народи.

Така разпадането на Съединени американски щати ще бъде оповестено за Ново начало в песните и сагите. И по този начин раждането на същински многополюсен международен ред ще вкара дълго чаканата Космическа зора на човешкия тип.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР