Когато се говори за риска от война, си има пичинител.

...
Когато се говори за риска от война, си има пичинител.
Коментари Харесай

Иво Инджев: В България се говори за гледната точка на убийците

" Когато се приказва за риска от война, си има пичинител. Винаги би трябвало да се приказва по този метод. Става дума за риска от съветската експанзия, тъй като не Украйна заплашва с нуклеарно оръжие света, а страната която го прави непрестанно, нагнетявайки напрежението е Русия. " - разяснява в БТВ " Тази заран " журналистът Иво Инджев.  

" Ние обичаме да закъсняваме, ние закъсняхме с доста неща, закъсняхме с целия си преход. Бяхме от последните, които си свалихме диктатурата, които направихме приватизацията, присъединението към НАТО и Европейски Съюз, закъсняхме с десетина години. Очвидно и в този момент обичаме да закъсняваме, аз по този начин разбирам апелите да се придържаме към българските обичаи. 

Рано или късно трябваше да се случи това, което ще се случи на 4-ти, което назовават военно - техническа помощ. Защо беше нужно цялото това отсрочване. Кой има изгода от това. В обществото се сътвори следващото разделяне и то е в полза на агресорите, които мачкат Украйна. Хората бяха доста стреснати, спадна известността на режима на Путин, но в този момент се окопитват, приказва се за гледната точка на убийците. " - добави той.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР