Когато съм влюбен се превръщам в някакъв кулинарен вълшебник. Това

...
Когато съм влюбен се превръщам в някакъв кулинарен вълшебник. Това
Коментари Харесай

Драго Драганов: Ставам Кулинарен Вълшебник, Когато Се Влюбя

Когато съм влюбен се трансформирам в някакъв кулинарен магьосник. Това самопризнание направи телевизионната легенда Драго Драганов в предаването „Famous VOX“, където гостува дружно с младата актриса Лина Роскин. Драго изпъкна с кулинарния си гений преди месеци в „Черешката на тортата“, което допуска, че тогава е бил бясно влюбен.

Драганов е безапелационен, че няма да записва нова ария, защото не вижда смисъл в това. „Дадох 28 хиляди лв. за един албум, който дори не си чувам самичък у дома. В него няма нито един синтетичен инструмент, всичко е изсвирено от живи музиканти, текстовете са написани от едни от най-хубавите български поети. Звучи като остаряла българска сцена, само че той е част от моите усеща, от мен самия, отразява света, какъвто го виждам аз. И какво от това? Представят песента ми, а по-късно мигновено се забравя“, споделя Драго.

Във „Famous VOX“ той разкри и по какъв начин циркът се трансформира в негова пристрастеност. „Бях доста дребен, когато баба ми ме водеше всяка неделя на цирк. Аз се прибирах у дома и пазих стратегиите от цирковите осъществявания. Днес имам сбирка, която е без аналог и е качена във виртуалния ми музей (http://www.bgcircus.com/).“, споделя Драго.

„Баба ми постоянно избираше билети на задните редове, където е по-евтино, само че виждаш всичко. Имаше едни големи прожектори, които излъчваха мощна светлина. Тогава ги движеха хора. Често лъчовете се пресичаха, прекосяваха през голяма топка, от която излизаха зайчета. От тези снопове светлина, в които плуваше прахта от манежа, имаше някаква магия. Аз изпадах в магическо положение. Това ме накара да заобичам цирка“, разкри прочувствено Драго, който е трансформирал цяла стая в дома си в цирк.

Ето какво съобщи още Драго Драганов във „Famous VOX“:

 

Актрисата Лина Роскин и Драго Драганов пред @georgigyuzelov #radio #famousvox #famous #model #tv #vox

Публикация, споделена от Famous VOX (@famousvox) на Яну 9, 2018 в 11:29 PST
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР