Когато съм готова с решението, ще го направя максимално публично

...
Когато съм готова с решението, ще го направя максимално публично
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Не се притеснявам от социологически проучвания

Когато съм подготвена с решението, ще го направя оптимално обществено и ще поканя всички представители на медиите. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова в отговор на журналистически въпрос дали ще се кандидатира още веднъж за кмет на София, представена от „ Фокус”.

Фандъкова посочи, че е взела участие в качеството си на заместник-председател на ГЕРБ в брифинга, на който по-рано денем беше обявено, че ръководещата партия ще се яви на локалния избор, дружно със Съюз на демократичните сили.
На „ брифинг ” без публицисти ГЕРБ разгласи коалиция със Съюз на демократичните сили за локалния избор Не стана ясно дали Йорданка Фандъкова ще е претендентът на партията за кмет на София
Тя уточни, че не се тормози от резултатите от социологическите изследвания, съгласно които би изгубила борбата за София, в случай че се изправи против Мая Манолова.
Социолози: Манолова получава 48%, а Фандъкова - 40%, при възможен балотаж Местният избор ще се организира на 27 октомври
„ Единственото нещо, което ме тормози, е това, което вършим, да се случи по найдобрия метод. Кампанията следва, следва да се афишират претенденти, това е сериозна акция, това е съществено съревнование. Винаги съм била стимулирана да вземам участие в надпревари. Когато взема моето персонално решение дали да вземам участие в това съревнование, ще го разглася. Работим с сътрудниците от ГЕРБ, сътрудниците от Съюз на демократичните сили, да представим това, което сме създали, а то не е малко”, съобщи тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР