Когато съдбата те удари, нямаш какво да направиш освен да

...
Когато съдбата те удари, нямаш какво да направиш освен да
Коментари Харесай

Един малък футболист се нуждае от нашата помощ

Когато ориста те удари, нямаш какво да направиш с изключение на да се изправиш мъжки пред нея и да и покажеш, че още веднъж ще победиш несгодите, които ти изпраща. Александър Анатолиев Недков - Алекс е едно от тези момчета, които е извънредно привързано към футбола и приема всичко като огромен мъж.

12-годишният Алекс е диагностициран с Остра лимфобластна левкемия. Този дребен футболист, който към момента мечтае да стане един от най-хубавите, има потребност от нашата помощ.

Към днешна дата се намира в онкологичното поделение на УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ” където към този момент тече лекуване с химиотерапия, ежедневно преливане на кръв и други процедури които да стабилизират положението му.

Предстои му дълга битка,която за жалост и на първо място е обвързвана с доста средства непостижими за семейство на Алекс.

На този стадий се събират средства за медикаментозното му лекуване като са сложени дарителски кутии на състезателен комплекс "Спортна София 2000 ", Зона Б-5, ул. „ Българска морава” 2.

Могат да бъдат превеждани средства по сметката на името на майката на Алекс - Оля Георгиева Недкова, IBAN BG96RZBB91551082921088 в Райфайзенбанк.

Дарителски кутии ще бъдат сложени и по време на проведените от ФК София спорт шампионати "Денят на детето” от 30 май до 1 юни на "Спортна София” и на двата интернационалните шампионата в гр.Несебър и Слънчев бряг от 20 до 25 юни и от 24 до 29 август.

Нека помогнем на Алекс да може да играе още веднъж обичаната си игра, дано го подкрепим и да му дадем шанса да се радва на живота като всички други деца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР