Когато съчетаем капитал и човешки капитал, имаме правилната формула, заяви

...
Когато съчетаем капитал и човешки капитал, имаме правилната формула, заяви
Коментари Харесай

Радост, селфита и аплодисменти сред мнозинството: Бюджетът е приет

Когато съвместим капитал и човешки капитал, имаме вярната формула, съобщи Кирил Петков, който пристигна да поздрави депутатите
На 25 февруари Народното събрание най-накрая одобри държавния бюджет, който трябваше да е в действие от 3 месеца. С месеци забавяне и три дни диспути, бюджетът стана факт. Това провокира бурна наслада измежду ръководещите депутати, които взеха решение да увековечат момента.



За да ознаменува новия бюджет, в залата пристигна и министър председателят Кирил Петков, който също обра овации от болшинството. Той пък благодари за интензивната работа.

„ Този бюджет е невиждан. Има големи огромни вложения, които ще стартират смяната. Има невиждано положителни повишавания на учителските заплати. Знаем, че когато съвместим капитал и човешки капитал, имаме вярната формула за напредък “, съобщи Кирил Петков.

Той решително сподели, че приемането на бюджет е отхвърлило всички клюки за проблем в Четворната коалиция.

Рамката планува доходи в размер над 57,2 милиарда лв. и разноски от над 63,1 милиарда лв.. Заложеният недостиг е в размер на 4,1 на 100 от Брутният вътрешен продукт. Асен Василев още преди дни съобщи, че в случай че избухне писък на в Украйна, цифрите стават неактуални. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР