Когато родните инфлуенсъри и звезди не рекламират тоалетна хартия, прах

...
Когато родните инфлуенсъри и звезди не рекламират тоалетна хартия, прах
Коментари Харесай

Пътувай като БГ инфлуенсър! Ето къде да планирате ваканцията си през 2022 г.

Когато родните инфлуенсъри и звезди не популяризират тоалетна хартия, прахуляк за пране, електронни цигари и хранителни добавки, те пътуват. Не просто пътуват, а демонстрират стандарт на живот, който е много непознат за доста от българите. Е, на нас обаче не ни пречи да си помечтаем, тъй като е гратис, а и тъй като в днешно време всичко може да се реализира. Ето няколко хрумвания за пътешествия, които са от бюджетни до скъпи.

Истанбул

Ако имате някой икономисан лев, то стягайте багажите и право към Истанбул. В красивия град десетки родни звезди вървят по няколко пъти в годината, с цел да опитат достоверни ориенталски усети, да се полюбуват на хубостите, да се тагнат и да си преправят дупето или нослето. Е, ние сме сигурни, че вие не сте от хората, които имат проблеми с сходни неща, а парите са ви по-ценни и ги харчите за смислени неща. Истнабул обаче е много бюджетна дестинация и ще съумеете да откриете супер хотел или апартамент. Храната не е толкоз скъпа и несъмнено ще се насладите на усети и аромати, които у нас няма по какъв начин да откриете.

Виж още: Морунов сменя попрището? Срещна се с топ инфлуенсър и показа нещо изцяло ново 

Дубай

Не е е за дама, не е дамско, както фолк звездата Мария би споделила, в случай че най-малко един път не сте ходили в Дубай. Градът е в действителност впечатляващ и има какво да видите. За въпросната дестинация може да откриете положителни предложения на самолетни билети, само че в случай че започнете да търсите в този момент. Планирайте рано ваканцията си в Обединените арабски емирства, с цел да се насладите на всевъзможни удоволствия. В града сигурно ще откриете евтини оферти за нощуване, само че в случай че желаете да сте като класните плеймейтки и моделки, то би трябвало безусловно да се щракнете пред някое първокласно заведение или Бурдж ал-Араб. Споделете фотографията в Instagram, а към нея безусловно подберете откъс на британски. Най-често плеймейтките евентуално не знаят нищо за индивида, чийто откъс публикуват, само че това не е неволя... лайкове да има.

Виж още: За една топ гъзарска Коледа: Пиленца от Монако се реалокираха в Кан, пожелават ни разкош

Занзибар

Това беше топ дестинацията на родните звезди при започване на 2021 година За там отпрашиха десетки инфлуенсъри, певици и моделки, които посочваха на почитателите си слънце, плаж и вкусотии. Е, през това време почитателите им бяха на мраз и затворени у дома, само че родните звезди го вършат за положително - да вдъхновят хората да мечтаят, да работят повече, с цел да могат и те да вървят на такива екзотични места. Бъдете готови обаче, тъй като ще се изръсите много, в случай че желаете да следвате стъпките на родните звезди.

Малдиви/Миконос

Е, по какъв начин без Малдиви и Миконос!? Ако желаете да сте топ гъзари, да надпинете даже Пиленцата на Монако, то безусловно буквайте билети за една от двете дестинации. Шампанско, яхти, скъпи тоалети, залези и безкрайни плажове - това са фотосите и сторитата, които би трябвало да качвате, с цел да бъдете на равнище с яките хора на деня. Като оставим иронията настрани, двете местенца са в действителност божествен и може да бъдат бюджетни, в случай че планирате деликатно разноските си през годината.

Рим

Вечният град! Италианската столица е достижима и относително бюджетна концепция за всеки. Има много нискотарифни самолетни компании, с които ще стигнете до Рим за към 150 евро в двете направления, само че в случай че планирате ваканцията най-малко 4-5 месеца в задатък. Хотелите и жилищата в централната част на града са по-скъпички, само че постоянно може да откриете нещо на положителни пари и с хубаво разположение. Не се тормозете за храната, тъй като и тя не е прекомерно скъпа. Препоръчваме ви да похапнете вкусно в един от най-красивите и артистични квартали - Трастевере. Пицата тук е на по-добри цени, както и пастата.

Изображение: https://www.instagram.com/dessitax/, https://www.instagram.com/monikaavalerieva/, https://www.instagram.com/deniz_yoz/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР