Когато Рейнджърс изпратят шестата най-добра единица за убиване от дузпи

...
Когато Рейнджърс изпратят шестата най-добра единица за убиване от дузпи
Коментари Харесай

Успехът на Рейнджърс дава свободата на Питър Лавиолет да смесва PK двойки

Когато Рейнджърс изпратят шестата най-хубава единица за ликвидиране от дузпи в НХЛ, те го вършат със смесени защитни двойки от пет против пет.

Вместо тандемите Райън Линдгрен-Адам Фокс и К’Андре Милър-Джейкъб Труба, по-физически настроените Линдгрен и Труба се сдвояват, до момента в който по-финес-ориентираните Фокс и Милър вършат същото.

Стилът обаче е единствено част от това, както основният треньор Питър Лавиолет изясни след тренировките на клуба на пързалката на Bentley University отвън Бостън преди чартъра до Торонто за мача против Maple Leafs във вторник.

„ Предполагам, че това е нещо като игра на власт, не е наложително да се движите по редовете “, сподели той. „ Не че вторият или третият човек от вратата не са доста положителни. Те са. Но ние не бъркаме силовата игра, тъй като считаме, че това са първите пет момчета, които би трябвало да са на леда.

„ Същият тип важи и за наказателното ликвидиране. Защитните двойки са едно нещо. За мен двамата D, които стартират [PK], са в действителност положителни в това, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР