Когато разпространителите говорят за нещо безплатно, най-често човек очаква да

...
Когато разпространителите говорят за нещо безплатно, най-често човек очаква да
Коментари Харесай

Ubisoft раздава беплатно Assassins Creed IV: Black Flag



Когато разпространителите приказват за нещо гратис, най-често човек чака да получи някоя незначителна глупост… Сега обаче Ubisoft са пуснали нещо, което в действителност си заслужава – безвъзмездни копия на Assassin " s Creed IV: Black Flag.

Играта излезе през 2013 година и събитията в нея се случват преди появилата се година по-рано Assassin " s Creed III. Според доста геймъри това е една от най-хубавите елементи от поредицата.

Прочетете още: Спас Крушков: В момента работим по основаването на Assassin’s Creed Origins

Навремето Black Flag ненапълно се отдалечи от предходните представители на поредицата, една от чиито най-характерни черти е катеренето по здания и други околни обекти. Постройките на Карибите, където се развива действието в играта, са на един-два етажа, което като че ли лиши малко от чара в тази насока…

За сметка на това обаче бе добавено нещо доста свежо – морските борби в Black Flag се оказаха толкоз сполучливи, че Ubisoft ги “възроди” в AC: Rogue и AC: Origins. Около тях ще се върти и задаващата се през идната година обособена игра Skull and Bones…

Ако в никакъв случай не сте пробвали Assassin " s Creed, то Black Flag е добра насочна точка. Ако пък сте почитател на поредицата, то заглавието евентуално не е нещо ново за вас… Все отново, в случай че то липсва в сбирката ви – възползвайте се от щедростта на Ubisoft.

За да се насладите на играта ще ви е нужна регистрация в Uplay. Ако сте съгласни с такава договорка, то последвайте този линк. Крайният период е 18 декември.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР