Когато разбрахме, че КПКОНПИ остава без ръководител, трябваше да търсим

...
Когато разбрахме, че КПКОНПИ остава без ръководител, трябваше да търсим
Коментари Харесай

Депутат разкри защо и как точно е бил избран Сотир Цацаров за шеф на КПКОНПИ

" Когато разбрахме, че КПКОНПИ остава без началник, трябваше да търсим някой със същия профил за началник на тази комисия. Да заработи в придвижване, не да се чуди една година къде се намира. Прокуратурата е в най-тясна връзка с тази институция. "

Изборът на Сотир Цацаров разкри в изявление за Нова тв депутатът от " Обединени патриоти " Емил Димитров.  

" Можеше да обмислим и други разновидности, само че всички споделиха - дано да е Цацаров. За различен не ни приказва. Двама още имаше като оферти - Гешев и една съдийка. Търсехме и арбитър и прокурор и с повече опит да е. Господин Цацаров отговаряше на всички условия. 

Всички държаха да бъде господин Цацаров. Говорих с депутати, само че в неофициални диалози. Нямам право да издам кои са. Г-н Цацаров не желаеше, само че питайте него въпреки всичко. 

Двама души предложихме господин Цацаров, единият бях аз. Другият самичък да си каже кой е. Цацаров държеше да остане в тази система. Той имаше и персонални проблеми. Живееше в София, фамилията му в Пловдив, можеше да се прибира единствено за два часа и то вързан за телефона.  

Няма заплаха да останем без основен прокурор. Веднага има кой да заеме краткотрайно длъжността, в случай че мястото остане празно. ", разяснява Димитров.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР