Когато разберем каква е зодията на новата ни тръпка, сякаш

...
Когато разберем каква е зодията на новата ни тръпка, сякаш
Коментари Харесай

Коя твоя черта от характера отблъсква мъжете според зодията?

Когато разберем каква е зодията на новата ни тръпка, като че ли инстинктивно опираме до силата на астрологията, с цел да предопределим бъдещите ни взаимоотношения.

Да проверим зодиакалната ни съгласуемост обаче не е единственият метод да се осведомяваме за любовните хипотези на звездите. Истината е, че всеки знак има самостоятелни отрицателни черти , които се демонстрират още в ранния стадий от връзката им и могат да отхвърлен всеки. Вижте кои са те в канала във vbox7:

Овен

Имаш мощен спортен дух и даваш всичко от себе си във всяко начинание. Понякога това може да се изтълкува неправилно.

Телец

Знаеш, че инатът на зодията ти е емблематичен. Много хора намират за извънредно изнервящ обстоятелството, че за нищо на света не би трансформирала мнението си.
 скандал iStock/Getty Images-->
Близнаци

Няма нищо неприятно в това, да бъдеш отзивчив, само че от време на време прекаляваш с празните приказки. Научи се да даваш думата и на колегата ти.

Рак

Емоционалната ти натура не е по усета на всеки. Опитай се да бъдеш по-тактична и сдържана.
 скандал iStock/Getty Images
Лъв

Обичаш да ти обръщат внимание, само че от време на време изискваш прекомерно доста. Никой не обича егоисти и нарцисисти.

Дева

Ти си наясно със себе си и знаеш чудесно какво искаш. Понякога обаче може да си навлечеш неодобрението на мъжа до теб поради това, че искаш всичко да се случва тъкмо по твоя метод.

Везни

Трудно взимаш решения, тъй като искаш да угодиш на всички. В това няма нищо неприятно, само че е добре понякога да отстояваш позицията си, тъй като в противоположен случай ще бъдеш определяна като слабохарактерна.

Скорпион

Ти си доста буйна и даваш всичко от себе си, когато пристигна време да изконсумираш физическото привличане. Внимавай обаче да не се държиш прекомерно полово и нападателно, тъй като това би отблъснало доста мъже.
 секс iStock/Getty Images
Стрелец

Ти си енергична и непредсказуема. Партньорът ти би трябвало да разполага със същия енергиен ресурс, с цел да устоява на бързите ти темпове. Това може да докара до нежелана психическа изтощеност.

Козирог

Ти си поставяш високи цели и нямаш време за губене. Някои ти се възхищават за това, а други те намират за арогантна . Помни, че няма нищо неприятно в това, да признаеш, че от време на време може и да не си прав.
 жена iStock/Getty Images
Водолей

Трудно показваш възприятията си и постоянно хората те считат за прекомерно студена и резервирана. Опитай се да бъдеш по-открита, когато усетиш, че индивидът против теб си заслужава напъните.

Риби

Ти живееш в личен свят и си намерила метод да опитомиш вътрешния си безпорядък. Поне през множеството време. Имаш потребност от някого, който да те опитомява и да внася ред в живота ти, само че не прекалявай, тъй като това може да го изтощи.
 мъже дами iStock/Getty Images
И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР