Когато Райнас Елиас е била на 14 години, бойци на

...
Когато Райнас Елиас е била на 14 години, бойци на
Коментари Харесай

Ужасът на една сексробиня на ИДИЛ

Когато Райнас Елиас е била на 14 години, бойци на Ислямска страна атакуват кюрдското малцинство " язиди " в Северен Ирак към което тя принадлежи.

Те я отвличат и я продават на въстаник, който неведнъж я изнасилва и изтезава, преди да я продаде на още по-брутално страшилище. ИДИЛ смятат кюрдското малцинство за " поклонници на Дявола " и правят всевъзможни издевателства към представителите му. 

" Не съм сигурна дали ще се възстановя в миналото от това, което съм претърпяла ", споделя тийнейджърката, която прекарва три години в плен.

Тя забременяла още два пъти, само че изгубила и двете бебета, приписвайки първият импровизиран аборт частично на изтезания.

Семейството на Елиас обезпечи освобождението й през 2017 година против 12 000 $, само че ИДИЛ задържа щерка й. Сестра й, както и двама нейни братя са измежду хиляди язиди, които към момента са измежду изчезналите.

Някои бяха даже по-малки, когато бяха отвлечени. Едно момиче бе продадено пет пъти на изнасилвачите на ИДИЛ, като беше отвлечено когато беше едвам на 11 години, продължава описа си тя.

Елиас, която в този момент е на 19 години, съобщи, че интернационалната общественост би трябвало да помогне за спасяването на останалите пленници и да подсигурява, че язидите в никакъв случай повече не бъдат преследвани.

" Това, което претърпях, изтезанията и изнасилванията, не мога да не помни. Разбира се, че към момента се опасявам ", признава тя.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР