Когато растеш в кралско семейство, няма как да имаш обикновено

...
Когато растеш в кралско семейство, няма как да имаш обикновено
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън крият огромна тайна от сина си Джордж, която може да съсипе детството му

Когато растеш в кралско семейство, няма по какъв начин да имаш нормално детство, тъй като в един прелестен ден е прекомерно евентуално да станеш монарх и да отговаряш за орисите на хиляди души. С този факт са наясно и херцозите на Кеймбридж принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън, които възпитават три деца - 5-годишният Джордж, 3-годишната Шарлот и дребният Луис, написа jenata.blitz.bg.

Щастливите родители нееднократно са споделяли, че с помощта на Джордж и Шарлот, в дома им в никакъв случай не е безшумно.

Преди дни огромният им наследник навърши 5 годинки. Джордж би трябвало да седне на трона след татко си - принц Уилям, по тази причина и вниманието, което е ориентирано към него, е най-голямо.

И до момента в който кокетната Шарлот се любува на цялото внимание, ориентирано към нежната й личност, притеснителният Джордж се старае да заобикаля обективите на камерите. По думите на татко му, той си има други ползи. Момчето е впечатлено от работата на полицията и даже желае един ден да облече полицейска униформа!

" Той е захласнат от полицията. Има си тематични играчки, коли ", споделя принц Уилям за ползите на огромния си наследник.

За предходната Коледа принц Джордж е изискал единствено един непретенциозен подарък - полицейска кола. Между другото, всички играчки, които кралското семейство получава от свои фенове, отиват за щедрост, тъй като Уилям и Кейт не желаят да разглезват децата си прекомерно доста.

Към момента двамата не желаят да кажат на дребния Джордж, че фантазията му за работа в полицията граничи с фантастиката, както и че един ден той ще стане крал. " Ще пристигна нужния ден и час и тогава момчето ще узнае всичко. Сега желаеме да пораства обикновено дете ", споделя принц Уилям.

Разбира се, макар невръстната си възраст, Джордж към този момент се досеща за бъдещето си и схваща, че не е нормално дете. Но Кейт и Уилям считат да го защищават от непотребна информация и негативи доколкото могат. И решението им сигурно среща схващане у всички родители!

Херцозите на Кеймбридж възпитават децата си доста строго, осъзнавайки бъдещата им роля в живота на страната. Въпреки това желаят и се стремят наследниците им да имат обикновено безоблачно детство, доколкото, несъмнено, е допустимо.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР