Когато Радев ни даде мандата ще решим, какво трябва да

...
Когато Радев ни даде мандата ще решим, какво трябва да
Коментари Харесай

Словесни престрелки в парламента между изгонена от ИТН и Тошко Йорданов

 " Когато Радев ни даде мандата ще решим, какво би трябвало да решим. Радвам се, че Росица Кирова е при ГЕРБ, а не при нас. Тя е човек, който, съгласно Бивол, е  съучастник на фамозния косовския наркобос Исмет Османи – Цури. Честито, хора. Цинизми не съм казвал, не сте ме разбрали. Явно не съм се изразявал задоволително просто, за което имам виновност. Ние имаме потребност от сценарист, тъй че заповядайте при нас. "

С тези думи ръководителят на ПГ на " ИТН " се обърна към депутатката от ГЕРБ-СДС Росица Кирова. Te беше изгонена от партията на. Това се случи, откакто Кирова се вози в джипа на, а по-късно пи кафе с премиера, който инспектира преди време ремонта на пътя Видин - Ботевград. Кирова беше регионален кординатор на Има Такъв Народ за Видин. Ето по какъв начин отвърна тя на Тошко Йорданов.

" Не считам да давам пояснения на човек, който не е посадил и едно дърво през живота си. Радвам се, че не съм част от тези, които идват под строй на работа и им се не разрешава да приказват. А на това на кого съм съучастник си има Търговски указател. Не съм правил закононарушение през живота си. Надявам се да се забележим в съда ", отвърна тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР