Когато Путин заплашва, той обикновено отива до край. Спомнете си

...
Когато Путин заплашва, той обикновено отива до край. Спомнете си
Коментари Харесай

Матю Брайза: Путин не блъфира, той би използвал ядрено оръжие

" Когато Путин заплашва, той нормално отива до край. Спомнете си речта му на Мюнхенската конференция. Преди няколко седмици той още веднъж излезе с следващата опасност, като сподели, че всяка страна, която се включи във военните дейности, ще пострада по метод, който даже не може да си показа.
Това е нуклеарна опасност, такава е доктрината на съветските въоръжени сили и доколкото опасността беше произнесена, аз считам, че той не се майтапи и ще го направи ", съобщи пред The Voice of America специалистът от " Атлантическия съвет " Матю Брайза.

" Предполагам, че Путин е бил шокиран от действителното положение на нещата в Украйна, съпротивата, която той не е очаквал, шокиран е от неприятните резултати на съветската войска. Струва ми се, че той не получава информация в действително време от своето обграждане, което го подтиква към продължение на военните дейности и ескалация до момента в който Западът не се съобщи. Ние обаче няма да отстъпим и по тази причина, мисля, че той е подготвен за ориста на Хитлер. Подозирам че Путин счита, че няма различен избор с изключение на да търпи до самия край. И това е извънредно ", разяснява специалистът.

По думите му, той е сигурен, че Путин би бил подготвен да употребява нуклеарно оръжие.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР