Когато притежаваш собствена бюти марка, можеш да си позволиш в

...
Когато притежаваш собствена бюти марка, можеш да си позволиш в
Коментари Харесай

Лейди Гага и гримът, който покори сърцата ни

Когато притежаваш лична бюти марка, можеш да си позволиш в нея да има артикули, въодушевени от... самата теб. И  направи тъкмо това – пусна нова линия, въодушевена от визията й на премиерата на кино лентата " Роди се звезда " в Лос Анджелис. Появата й на аления килим тогава провокира редица мнения какъв брой необикновен е нейният грим. Наистина е по този начин. Страхотни сенки в сребристо в композиция с блестящо алено червило на устните приковаха вниманието на всички тогава. 
               
на Дек 10, 2019 в 1:42 PST

Визията, основана от дългогодишната й гримьорка Сара Тано, и скорострелното разпространяване на фотосите от премиерата, бяха достатъчна причина в  да се появи и холивудската линия Haus of Future. Тя включва три продукта – сребърни течни сенки за очи, алено червило и емайл за устни на обща стойност 49 $. Специалното при сенките е бързото им изсъхване и превръщането им в прахуляк, който обаче не пада по лицето ви, а си остава на място през целия ден.

Линията, въпреки и включваща единствено три продукта, излезе тъкмо в точния момент за сезона на празниците и празненствата, на които желаеме да бъдем неотразими. Към сребристите сенки и аленото червило можете добавите и очна линия, която съвършено ще подчертае очите ви. По този метод визията ви ще бъде запаметяваща се, блестяща и сигурно ще сте звездата на празненството. 
               
на Дек 10, 2019 в 9:16 PST
 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР