Когато Принцеса Даяна е посещавала Ню Йорк, тя често отсядала

...
Когато Принцеса Даяна е посещавала Ню Йорк, тя често отсядала
Коментари Харесай

Мистериозният хотел, в който принцеса Даяна е отсядала тайно

Когато Принцеса Даяна е посещавала Ню Йорк, тя постоянно отсядала в хотел Carlyle . Ню Йорк Таймс го назовава дворецът на тайните поради поверителността, която дава на своите високопоставени посетители.

Казват, че в случай че стените на асансьора можеха да приказват, те щяха да опишат сензационни истории. Но сигурно няма да ги чуете от личния състав.

Построен през 1930 година и ситуиран на ъгъла на Madison Avenue и 76th Street на Upper East Side, хотел Carlyle разполага със 188 стаи и си е спечелил репутацията на укритие за кралски особи, политици и известни персони. Персоналът му е прочут с дискретността си.

През 2018г. документален филм, наименуван „ Always Carlyle “ от Матю Миеле, разкрива истории за някои от най-изявените посетители на хотела, един от които е принцеса Даяна.
 Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол
За първи път Даяна посещава Ню Йорк на тридневно независимо пътешестване през февруари 1989-та. След като бракът ѝ с принц Чарлз се разпада и те се развеждат през 1996-та, тя подхваща още независими пътувания до града, постоянно отсядайки в „ Carlyle “.

По време на един от своите престои в хотела принцеса Даяна се причислява към „ най-известното пътешестване с асансьор в историята “, споделя журналистът Пиърс Морган на продуцентите на кино лентата „ Короната “.

Тя е в компанията на Майкъл Джексън и Стив Джобс . Триото е „ изцяло тихо “, до момента в който Даяна не стартира да пее шлагер песента на Джаксън от 1982 година „ Beat It “, споделя Морган.

Вижте повече във видеото.
 Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините  Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините  Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините  Мъжете, с които принцеса Даяна е сантиментално свързвана през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР