Когато прическата ти изглежда перфектно, ти изглеждаш перфектно. Предлагаме един

...
Когато прическата ти изглежда перфектно, ти изглеждаш перфектно. Предлагаме един
Коментари Харесай

Как да носиш вързана коса със стил

Когато прическата ти наподобява съвършено, ти изглеждаш съвършено. Предлагаме един бърз и елементарен трик, с цел да стилизираш вързана коса.

Когато носим косата си прибрана, най-често е знак, че сме нямали време и не сме положили старания. Изглежда неглиже и спортно. Но с този нейн вид можеш да я направиш стилна и отново да не се забавиш доста пред огледалото.

Единственото, което би трябвало да направиш, е да вържеш косата си допустимо най-ниско. Правейки единствено това ще направи прическата по-бляскава и обемиста.

За да я направиш изцяло съвършено, можеш да загладиш всички дребни кичурчета, които не стоят на мястото си благодарение на дребна четка и лак за коса.

Два обичани трика – използвай четка за зъби напръскана с лака, с цел да пригладиш непокорните косъмчета и прикрий ластика с кичур коса. Това прави визията доста по-стилна и изискан.

Прическата несъмнено се завръща, тъй като я видяхме да се появява голям брой пъти през Седмицата на модата в Ню Йорк. Тя е обичана и на Виктория Бекъм като бърз метод да носи вързана коса със жанр.

А и дано не забравяме, че Ариана Гранде се снима с сходна прическа за корицата на албума си “Sweetener ”.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР