Когато през май OpenAI пусна приложение ChatGPT за iPhone, компанията

...
Когато през май OpenAI пусна приложение ChatGPT за iPhone, компанията
Коментари Харесай

ChatGPT идва и като приложение за Android

Когато през май OpenAI пусна приложение ChatGPT за iPhone, компанията даде обещание, че скоро и потребителите на Android ще получат своето. Сега, написа Engadget, компанията разгласи, че ChatGPT за Android ще бъде пуснато за потребителите през тази седмица. Нещо повече, описът на чакащите за приложението в Гугъл Play към този момент е наличен и потребителите могат да се записват авансово, с цел да го получат незабавно, щом това е допустимо.     Не е ясно дали в началото приложението ще бъде налично единствено в Съединени американски щати, както това за iPhone, само че от осведомителния уебсайт към този момент са съумели да го поръчат авансово от Азия, тъй че потребителите в Европа има за какво да се надяват.     Но място за терзание няма. OpenAI разшири обсега на приложението за iOS до повече райони единствено няколко дни след стартирането му, тъй че приложението за Android най-вероятно скоро ще бъде налично на всички места, даже и да започва единствено в Съединени американски щати, успокоява Engadget.    

Хората към този момент могат да получат достъп до ChatGPT на Android през браузър, само че интерфейсът, въпреки и да не е доста сложен за навигация, не е съвършен за мобилни устройства.  
Специалното приложение значи интерфейс, усъвършенстван за мобилни устройства, както и функционалности, съобразени с потребителите на платформата. Потребителите на iOS да вземем за пример получиха поддръжка за Siri и Shortcuts през юни. Те могат да основат подкана за ChatGPT в Shortcuts и да я запазят като връзка, която да изпратят на другари.     Едновременно с това могат да изискат от Siri да започва приложението или да сътвори въпросните Shortcuts, наред с други неща.     OpenAI неотдавна стартира да тества нова функционалност за клиенти на ChatGPT Plus, която дава на чатбота с изкуствен интелект непрекъсната памет. С включването на функционалността чатботът запомня кой е потребителят в другите диалози, което съгласно компанията може да рационализира неговата работа. Функцията е проектирана да работи в цялата платформа, което значи, че плащащите консуматори на Android, които се включат, евентуално ще получат достъп до тези благоприятни условия в приложението си, когато то излезе на пазара. 
Announcing ChatGPT for Android! The app will be rolling out to users next week, and you can pre-order in the Гугъл Play Store starting today: https://t.co/NfBDYZR5GI
— OpenAI (@OpenAI) July 21, 2023    
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР