Когато през март Диона изчезна от сцената и отмени участията

...
Когато през март Диона изчезна от сцената и отмени участията
Коментари Харесай

Диона призна за аборта! Загубата довела и до... края на годежа ѝ

Когато през март Диона изчезна от сцената и анулира участията си, една беше главната версия - тя е бременна и има проблеми с бременността си. И това се оказа самата истина. Нещо повече - абортът тогава довел и до края на годежа и връзката ѝ.

Това призна Диона пред Мон Дьо, като съобщи, че " Диона лиши фамилията на Денислава ", както е същинското име на певцата. " В един миг тялото ми просто не устоя да бъде и Диона, и Денислава и бъдеща майка ", показа тя. 

Виж още: Истината пристигна! Заедно ли са в действителност Александра и Виктор Стоянов

Именно това бил моментът, в който Диона се запитала дали желае да продължи да бъде това, което е. И схванала, че бременността ѝ е нещо доста по-голямо то всяка ария и вска кариера.

След аборта в края на март Диона се почувствала унищожена, счупена и нямало кой да я събере. " Исках да се скрия, да го изживея и съумях ", спомня си тя.

Виж още: Смехът продължава! В обществените мрежи скочиха против Пиленцата от Монако 

Именно по това време Диона и годеникът ѝ се разделили. Връзката им просто не съумяла да издържи на това тестване. И за аборта, и за раздялата певицата е безапелационна - и двамата са отговорни.

Иначе Диона през днешния ден към момента не е подготвена за нова връзка и същинска обич. Сподел, че ѝ би трябвало още време, с цел да преодолее събитията.  

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР