Когато през годините питаха Джордж Лукас за произхода на Йода,

...
Когато през годините питаха Джордж Лукас за произхода на Йода,
Коментари Харесай

Бебе Йода, The Mandalorian, Disney + и какво знаем за новия образ в сериала

Когато през годините питаха Джордж Лукас за произхода на Йода, той постоянно се майтапеше, че съществата от този тип за противозаконни деца на Жабока Кърмит и Мис Пиги.

Истината е, че за толкоз доста години и толкоз доста епизоди от сагата " Междузвездни войни ", по този начин и не добихме огромна визия за расата на Йода. Макар и любим на милиони хора по света, за него се знае извънредно малко.

В цялата поредност сме виждали единствено три такива създания. Две от тях се появиха безусловно за няколко минути в един от епизодите, само че по този начин и не разбрахме никакви детайлности за тях. Знаем единствено, че имат специфичен изказ, доста са мъдри, живеят доста години и владеят Силата до съвършенство.

The Mandalorian - сериалът на Disney+, съумя да ни изненада, като ни показа едно сладко бебе от типа на Йода. Нека обаче уточним още в този момент, че това не е младият Йода.

От четирите епизода на супердобрият сериал за него се знае, че в действителност не е напълно бебе, тъй като е на 50 години. Владее Силата, макар че към момента не е усъвършенствало уменията си - и това се видя задоволително ясно. Теории за произхода му обаче не липсват, като съгласно някои даже е бебе на Йода старши.

Ако досега неспокойният живот на загадъчния ловджия на глави, който всички познават като The Mandalorian, не ни е сграбчил, то бебе Йода сигурно ще ни накара да гледаме сериала. Зрителските реакции също не са за занемаряване, защото рейтингът на The Mandalorian в IMDb e 9.1 от над 32 хиляди фенове. И ние сме в този кюп, и ние предлагаме. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР