Когато през годините питаха Джордж Лукас за произхода на Йода,

...
Когато през годините питаха Джордж Лукас за произхода на Йода,
Коментари Харесай

Бебе Йода, за което всички говорят

Когато през годините питаха Джордж Лукас за произхода на Йода, той постоянно се майтапеше, че съществата от този тип за противозаконни деца на Жабока Кърмит и Мис Пиги.
 The Mandalorian,
Първи филмов откъс на сериала от " Междузвездни войни "

Педро Паскал ще бъде The Mandalorian, а кефът е обезпечен

Истината е, че за толкоз доста години и толкоз доста епизоди от сагата " Междузвездни войни ", които сме изгледали, по този начин и не добихме огромна визия за расата на Йода. Макар и любим на милиони хора по света, за Йода се знае извънредно малко.

В цялата поредност сме виждали единствено три такива създания, като двама от тях се появиха безусловно за няколко минути в един от епизодите и по този начин и не разбрахме никакви детайлности за тях. Знаем единствено, че имат специфичен изказ, доста са мъдри, живеят доста години и владеят Силата до съвършенство.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от gamster (@3.rd.street) на Ное 29, 2019 в 7:30 PST

Сериалът на Disney+ " The Mandalorian " съумя да ни изненада, като ни показа едно сладко бебе от типа Йода, което обаче не е младият Йода.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Yoda (@yoda_friend) на Юни 9, 2018 в 1:05 PDT

За него досега няма съвсем никаква информация. Знае се единствено, че в действителност не е напълно бебе, тъй като е на 50 години и че владее Силата, макар че към момента не е усъвършенствало уменията си. Теории за произхода му обаче не лиспват, като съгласно някои даже е бебе на Йода старши.
 Disney +, The Mandalorian, и в кои страни ще бъде предаван сериалът по
Ще гледаме ли игралния сериал по " Междузвездни войни " и в България

Сложи ли ни Disney + в сметките си

Ако досега неспокойният живот на загадъчния ловджия на глави, който всички познават като The Mandalorian не ни е сграбчил, само че бебе Йода сигурно ще ни накара да гледаме сериала. Зрителските реакции също не са за занемаряване, защото рейтингът на " The Mandalorian " в IMDb e 9.1 от над 32 хиляди фенове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР