Когато през декември 2017 г. Джуманджи: Добре дошли в джунглата

...
Когато през декември 2017 г. Джуманджи: Добре дошли в джунглата
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Джуманджи: Следващо ниво“ с Дуейн Джонсън

Когато през декември 2017 година " Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата " потегли по кината, никой не очакваше, че Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилън и Джак Блек ще съумеят да ни забавляват по този начин, както първото " Джуманджи " с Робин Уилямс от 1995 година

Но, факт: четиримата опровергаха всички и " Добре пристигнали в джунглата " завоюва близо 1 милиард $ от бокс офиса. По пътя на логиката Sony Pictures направиха продължение - " Джуманджи: Следващо равнище ".

А заглавието не е нито инцидентно, нито подвеждащо, тъй като всичко във кино лентата е на друго равнище. Спенсър (Алекс Улф), Фридж (Сердариус Блейн), Бетани (Мадисън Айсман) и Марта (Морган Търнър) към момента са младежи, само че животът им е поел по нов път.
 Снимка 457223

Всеки в друг лицей, четиримата са се отдалечили един от различен. Шансът им да разтопят ледовете и още веднъж да се сближат са празниците, тъй като тогава и четиримата ще се върнат в родния им град. Отново вкъщи, те схващат, че Спенсър е прибрал и поправил видеоиграта (Джуманджи), която заедно счупиха и захвърлиха в края на предния филм.

Не единствено това, само че Спенсър е още веднъж в играта.
 Снимка 457221

Като едни същински другари, на Фридж, Бетани и Марта не им остава друго, с изключение на да му оказват помощ. Този път нещата се объркват съществено, тъй като в играта са засмукани Еди (Дани ДеВито) - дядото на Спенсър, и неговият остарял другар Майло (Дани Глоувър).

И по този начин, в тялото на лекар Смолдър Брейвстоун (Дуейн Джонсън) се е озовал Еди, в това на Франклин Финбар (Кевин Харт) - Майло, Руби Раундхаус (Карън Гилън) още веднъж е Марта, професор Шели Оберон (Джак Блек) е Фридж.
 Снимка 457219

В тази объркана обстановка четиримата би трябвало да намерят Спенсър и да изпълнят задачата, с цел да излязат от играта - нещо, което въобще няма да е елементарно, тъй като нямат никаква визия с какъв воин е влезнал в играта.

Да не приказваме, че Бетани е отвън нея. Тя обаче намира метод да се включи, въпреки и като черен кон на име Циклон.

Няма да разкриваме каква е ролята на Нора Лум, позната като Awkwafina, с цел да запазим известна доза изненада. Ще загатнем единствено, че аватарът ѝ в играта се споделя Минг и е модернизиран апаш.
 Снимка 457222

Трябва да признаем, че бяхме сюрпризирани от писанията в интернет, че " Джуманджи: Следващо равнище " се е провалил и не е надградил предния филм. Според нас, това не е по този начин, тъй като в новия филм излизаме от джунглата, с цел да забележим героите изправени пред няколко разнообразни трудности при разнообразни условия, което доста ни хареса. Има пустиня с подивели щрауси, има въжени мостове, охранявани от озверели павиани, както и мъчно налична цитадела в планината. Абе, от всичко по малко.

Хареса ни и методът, по който Дуейн Джонсън и Кевин Харт играят Дани ДеВито и Дани Глоувър - считаме, че им се получило доста добре и реализираха задачата си - да ни забавляват. Скалата ловко прави физиономии и приказва като 75-годишен мъж. Същото важи и за Харт, който през по-голямата част от кино лентата загърбва типичното си бързо и леко пискливо говорене.

Премиерата на " Джуманджи: Следващо равнище " е на 13 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР