Когато през декември 2017 г. беше обявено, че Disney искат

...
Когато през декември 2017 г. беше обявено, че Disney искат
Коментари Харесай

Disney официално придоби 21st Century Fox

Когато през декември 2017 година беше оповестено, че Disney желаят да закупят Fox, останахме като ударени с влажен парцал. Беше ненадейно, а и за елементи от секундата си представихме какво ще се случи по-късно.
 Защо не видяхме Дедпул в
Защо не видяхме Дедпул в " Отмъстителите: Война до безкрайност "

А няма и да го забележим

Повече от година по-късно придобиването към този момент публично е приключено за над 71 милиарда $, написа Variety. По този метод Disney поставя ръка върху Х-Мен, Дедпул, Фантастичната четворка и " Аватар " на Джеймс Камерън .

Публикация, споделена от ComicBook.com (@comicbook) на Мар 19, 2019 в 9:00 PDT

Disney ще разполага и с всички телевизионни продукции на 21st Century Fox , измежду които са " Империя " и " Досиетата X " . Изпълнителният шеф на The Walt Disney Company Робърт Айгър съобщи, че това е исторически миг, тъй като ще могат да основат доста нови неща.

Ще унищожи ли Тъмния феникс X-мен

Новият филмов откъс на " X-мен: Тъмния Феникс " ни загатва

Само си представяме какво би измислил вездесъщият президент на Marvel Studios Кевин Файги , когато към този момент може да разполага с иконични супергерои като тези от Х-Мен, а да не приказваме и за Дедпул.

Задава ли се краят на " Семейство Симпсън "

Какво ще последва от договорката сред Disney и Fox

Все още обаче нищо към ориста на супергероите не е известно, само че сме сигурни, че проектите са огромни, тъй като Marvel няма да оставят нещата по този начин. До края на годината чакаме и друга огромна вест от Disney, а точно стартирането на стрийминг платформата им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР