Когато през август 2021 г. излезе първият епизод на Белият

...
Когато през август 2021 г. излезе първият епизод на Белият
Коментари Харесай

Накъде ще ни отведе трети сезон на Белият лотос

Когато през август 2021 година излезе първият епизод на " Белият лотос " надали някой предполагаше, че сериалът на Майк Уайт ще се окаже толкоз сполучлив. То си завоюва цели 10 статуетки Еми на идната година и си подсигурява втори сезон.

Още познати лица във втори сезон на " Белият лотос "

Какво да чакаме от сериала на НВО Мах

От Хавай, където се развиваше действието в първи, втори сезон ни придвижи в различен хотел от веригата " Белият лотос " - в Сицилия. А преди часове беше излъчен и финалният седми епизод от него. Следват някои елементи от него - в случай че възнамерявате занапред да го гледате, не четете нататък.

Отзивите са повече от позитивни, като Уайт, екипът на сериала, както и актьорите в него сигурно ще се окичат с още награди. Голямата тъга на феновете е гибелта на персонажа, който свързваше първи и втори - Таня (невероятна Дженифър Кулидж в ролята).

Което пък ни подухва на мисълта, че някой от останалите герои от втори сезон ще се окаже свързващото звено сред втори и трети сезон. Защото трети сезон ще има - това беше доказано още в средата на ноември от самия Уайт.

Ето и какво знаем за него. Действието ще се развива в още един от хотелите на веригата " Белият лотос ", като този път ще ни придвижи някъде в Азия. " Темата на първи сезон бяха парите, а на втори - сексът. Струва ми се, че трети ще предложи язвителен взор към гибелта, източните религии и духовността ", споделя Майк Уайт в формалния Instagram на сериала.

Звучи ни повече от обещаващо. А поради данните за гледаемостта на втори сезон - 4.1 милиона фенове за финалния епизод спрямо 1.9 милиона за същия епизод от първи сезон съгласно The Hollywood Reporter, считаме че трети сезон на " Белият лотос " ще е още по-успешен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР